Меню

Избрани новини

Клюкарник

Щерката на Ицо Хазарта съди майка си за тормоз след скандално интервю!

Според съпругата му, рапърът стои в дъното на конфликтите

 

Аделина, дъщерята на Ицо Хазарта заведе дело срещу майка си заради интервю на Диана Котева пред "Галерия" през декември миналата година. В него тя разкрива, че рапърът я е лишил от родителски права, а тя дори не е знаела, тъй като по това време е живеела в Лондон.

Научава за решението чак след края на делото и произнасянето на присъдата, когато рапъра я уведомява с смс. Шокирана от това, тя завежда контра искове, които все още се точат безрезултатно.

Въпросното интервюто обаче е в основата на иск, който дъщеря й завежда срещу нея за психически тормоз. Делото е насрочено за 17 март.

В ново интервю за изданието Диана разкрива, че все още не е виждала дъщеря си, макар съдът да е постановил майка и дете да се срещат два пъти месечно. Бившият й мъж обаче не позволява това да се случи.

Диана смята, че и жалбата за психически тормоз е подадена под въздействието на Ицо Хазарта, а не от дъщеря й.

"Между мен и Аделина никога не е имало конфликт. Което означава, че психическият тормоз остава под въпрос от кого идва. За всички е очевидно, че тази молба е подадена от Христо, бащата на Аделина, и всичко написано вътре смятам, че е негово дело. Това е негово отмъщение към мен, че дадох гласност на темата", убедена е майката.

Тя е виждала за последно дъщеря си през януари 2014 година. За Коледа миналата година Диана лично занесла подарък за нея в дома й, но не й отворили вратата. Ицо връща и месечната издръжка от 40 лв, която бившата му трябва да плаща на дъщеря им. 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати