Меню

Избрани новини

Клюкарник

Любовник помлял от бой новата плеймейтка, спасила се на косъм от смъртта

Скандалите и побоищата били ежедневие в живота на Михаела

Страшно минало крие новата плеймейтка Михаела Тодорова. Силиконовата блондинка неотдавна призна, че преди години е била жертва на домашно насилие, като в ролята на агресорът е бил бившият й приятел. В тригодишната им връзка редовно присъствали скандали от ревност.

Най-лошото е, че за Михаела кавгите не се разминавали само с един-два шамара, а често били обагряни с кръв.

"Жените твърде често са жертва на насилие, като физическото не е най-страшното. Аз наистина съм преживявала ужасни неща. Била съм пребивана така, че съм била на ръба на смъртта. Живея втори живот и това, което твърдя, не е поза, а изстрадана истина", признава Михаела.

След като придоби популярност с с глуповатото си поведение в „Черешката на тортата“, блондито е превърнала борбата срещу домашното насилие над жени в своя кауза. 

"Смятам винаги да говоря за това, което съм преживяла, открито. Защото комплексирани мъже се опитват се опитват непрестанно да те доминират, било от ревност, било от страх, че са плюнковци и си го изкарват на момичетата си. Такива мъже трябва да бъдат шумно оповестявани - първо, за да бъдат предпазени други от подобни съдби, и второ - за да може обществото да ги осъжда", смята плеймейтката. 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза