Меню

Избрани новини

Пикантерии

Николета си призна за Роналдо!

Миската умишлено се постарала да внуши, че е имала тумба – лумба с португалеца

Мечтата на прохождащите футболисти Николета Лозанова и португалската златна топка Кристиано Роналдо в крайна сметка не са правили туй-онуй на спуснати завеси. Препечената на солариум знаменитст от Караджово успя да влезе в списъка на италианския сайт МСН, изброяващ завоевания на футболиста, след като за аферата им се заговори още през 2016 г. Ни Ло обаче сама признала, че в аферата нямало нито зрънце истина.

„Виждала съм се Кристиано два пъти на официални събития – веднъж в Милано и веднъж в Испания. Дори не сме говорили”, признала за измамата пред колежки бившата на Валери Божинов. Тя обяснила още, че вербувала приятеля си Венелин за да лъже за нея.

Вербуван да симулира оргазъм от името Николета, Венелин се хили с Роналдо

Той я придружавал, а тя го накарала да направи снимки от партитата и да ги публикува в социалните мрежи, като загатне, че Кристиано също е присъствал и се е усамотил с Николета. Разбира се, услужливи "журналисти" също се включили в конспирацията и раздухали измислицата.

Венелин Кондаков се включва в заблудата на гърба Роналдо

„Роналдо е много атрактивен мъж, но аз си имам своя футболист – сродната ми душа Ники Михайлов, с когото ни е писало да сме заедно още откакто за първи път се видяхме преди повече от 10 години”, четка се на малката перука Лозанова, пише "lupa.bg". И допълва, че днес не би си послужила с подобен евтин пиар ход, не само, защото е достатъчно известна, но и за да не нарани мъжа до себе си.

Всъщност, жалко най-вече за Ники Михайлов, който в момента е последна резерва в Левски и единственият му шанс да се отърка у големия футбол е като баджанак на някой истински футболист чрез набора си от палави старлетки.

В последно време Николета все по-често говори за изневерите, дали пък няма нещо гНиЛо около Ни Ло?

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза