Меню

Избрани новини

Пикантерии

Психопатът преследвач на Емануела изчезна безследно!

Алекс се укрива и не може да бъде редовно призован за съдебния процес срещу него

 

Преследвачът на фолкпевицата Емануела - Алекс Воук, най-вероятно е избягал от България в опит да се спаси от правосъдието.Това коментираха в Районния съд в Разлог, където трябваше да се състои поредното заседание на делото срещу него.

 

То бе отложено за четвърти път, а причината за това е отново същата - обвиняемият не е бил издирен от МВР на посочения от него адрес в София за да му бъде връчена призовката, и се смята за нередовно призован.Повече от три часа съдебният състав и адвокатът на Емануела очакваха подсъдимия да се появи в съдебната зала. Следващо заседание по делото е насрочено 22 октомври от 9.30, съобщават от Районния съд в Разлог.Близо четири години вманиаченият фен преследва певицата из цяла България дори и зад граница. Последният път той я причакал в Банско след поредно участие там и отново настойчиво поискал да се срещат насаме.

 

 

Това преляло чашата и Емануела подава поредна жалба в полицията. Районна прокуратура Разлог повдигна обвинение срещу 48-годишния натрапник от София, който се представя с името Алекс.

 

Емануела е преживяла дългогодишен тормоз не само с любовни излияния в социалните мрежи и по телефона, а и с преследване навсякъде по участия, дори пред дома й.През месец юли миналата година по Закона за МВР мъжът е бил предупреден писмено с протокол да прекрати преследването срещу Емануела и да не я доближава по-близо от 100 метра, но той продължил.

 

Както LifeOnline.bg разкри, преди да се „влюби“ в Емануела, Александър е бил „луд“ по Мадона, и неведнъж се е опитвал лично да се срещне с мега звездата.

 

Той е бил изхвърлян от охраната на нейни концерти, а впоследствие цъфна в тв студио за да се оплаква, че поп иконата Мадона не му обръщала нужното внимание.

 

Повдигнатите от прокуратурата обвинения сега са за заплаха, тормоз, преследване, обсебване както и кибер престъпления.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати