Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Виртуален тормоз над жената на шеф Манчев!

Кой спами медиите с фейк новини от името на Ива Бека?!

 

Ива Бека, половинката до топкулинаря Иван Манчев, стана за пореден път жертва на неизвестно лице, което периодично и любезно информира с имейли редакциите на много медии включително и LifeOnline.bg за "новини", касаещи както личния й живот, така и бизнеса й, или пък направо ги снабдява с интервюта от нейно име.

 

Поредният сатиричен имейл не закъсня и пристигна на редакционната поща на ПИК във вторник вечер.

 

Накратко, в него Ива Бека, която откакто е с шеф Манчев лично никога, никъде, под каквато и да е форма не се е натрапвала в медийното пространство, този път от позицията си на "годеница на кулинаря" бие тъпаните, че с новорегистрираната си фирма "Спика Медикал" е патентовала лекарства за лечение срещу COVID-19 и рак.

 

Нещо повече - благодарение на илачите, голямата й цел е да достигне оборот от 100 милиона долара годишно.

 

Ах, горкия Бил Гейтс, горките производители на ваксини за милиарди - със своето хапче наша Ива тотално ще им съсипе бизнеса!...

 

Всичко това наистина звучи хумористично и кой би се вързал на подобни фантасмагории. Но от друга страна изглежда цели да злепостави половинката на шеф Манчев, на чиито "планове" за бъдещето на човечеството мнозина биха се изсмяли.

 

 

С Ива Бека говорихме от нашата редакция, както и колегите от ПИК се свързаха с нея по-рано днес, за да научим лично как точно смята да се увековечи в световната история като откривател на лек срещу коронавируса и рака.

 

"Благодаря на медията ви, че се свързахте с мен, както и че търсите истинността на поредните "новини" по мой адрес! От известно време ваши колеги също ме търсят и от тях разбирам, че в медиите пристигат имейли от "мен" с абсолютно неадекватна и невярна информация.

 

Искам да заявя, че никога не съм адресирала информация до медии от свое име и държа всеки, който попадне на подобна такава, да проверява истинността на информацията, която публикува.

Никога не съм желала публичност и държа това да остане така. Още веднъж ви благодаря!", заявява волята си госпожа Бека.

 

Адресите, от които най-редовно до медиите се изпращат съобщения от нейно име, изглеждат по този начин: [email protected] или [email protected]

 

В редакцията на LifeOnline.bg получаваме и извънредна доза „новини“ от името на г-жа Бека специално от този имейл адрес: [email protected] Тези имейл адреси не се използват от любимата на шеф Манчев и компетентните органи в момента установяват кой стои зад тях и осъществява над двойката медиен тормоз и личен дискомфорт.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати