Меню

Избрани новини

Пикантерии

Шеф Иван Манчев разкри интимна тайна (снимка)

Кулинарят за пръв път показа жената, в която е влюбен...

 

Близо година след като за пръв път искрите между шеф Иван Манчев (47) и новата му изгора прехвърчаха, той най-после се престраши да я покаже публично.

 

Властелинът на тиганите изчака да мине достатъчно време за да потвърди публично информацията, която отдавна споделихме с вас.

 

Сега популярния кулинар избра да официализира любовта си в своя Инстаграм.

 

В профила си шеф Манчев публикува снимка с бизнесдамата Ива Бека. Трябва да се отбележи, че спасителят на кошмарни кухни не за пръв път използва социална мрежа, за да оповести, че сърцето му принадлежи на някого. 

 

Миналата година той пак качи кадър с тогавашната си жена и майка на невръстния му син Александър, но не в Инстаграм, а във Фейсбук.

 

На първото им фото за пред хората Манчев и Ива изглеждат влюбени и щастливи. Те позират с допрени глави, сякаш напук на пандемията от коронавирус и предписанията за спазване на дистанция. 

 

 

Още през лятото публикувахме снимки на новата любима на Манчев, като пикантерията е, че синът му пък люби дъщерята на бащината приятелка.

 

За първите трепети помежду им, които се появяват през февруари, писа ПИК. Тогава Манчев и сексапилната блондинка случайно се засичат на почивка във френския курорт Куршевел. 

 

След това децата им започват да излизат, а по-късно и родителите им се влюбват.

 

Преди месец пред Мариян Станков – Мон Дьо Манчев разкри причините за развода с първата си жена. Известността му, както и ревността на Мариана, са довели до заключението, че нещата не се получават и трябва да се разведат.

 

Тогава той срещнал Цветомила, с която както признава не си дали достатъчно време. Тя мечтаела за дом и семейство, а постоянните ангажименти и пътувания на любимия й не се вписвали в тази концепция, затова последвала и раздялата, въпреки детето, което тя тъкмо бе родила.

 

Следва Ива Бека.

 

За нея Манчев с усмивка споделя, че тя е съвсем „друга бира“. Тя е един много душевен човек,  умерен, балансиран, приема всичко което е свързано с мен.

 

По негови думи, това е перфектната връзка и се страхува да не се развали нещо. Признава, че е щастлив, но за да се отпусне към Ива са му били нужни четири месеца.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати