Меню

Избрани новини

Клюкарник

Дон Жуан Манчев се кротна – Вече е грижовен баща, сменя пелени и бърка млекце на бебето

Топ готвачът си купил апартамент на морето за да е близо до бебето

 

 

Шеф Иван Манчев (47) е изключително грижовен татко на малкия Александър. Това разкриха свидетели пред репортер на LifeOnline.bg.

 

Цяло лято опустошителят на кошмарни кухни прекара във Варна, където живее майката на третото му дете. Александър е вече на годинка и нещо, но грижите за него никак не са лесни.

 

За да е близо до бебока, властелинът на черпаците е купил апартамент в курорта Златни Пясъци. Именно там наш репортер стана свидетел на умилителната гледка на грижовния татко, който сменя пеленки, бърка млекце, храни и дундурка детето си.

 

Манчев се раздели с майка му Цветомила само три месеца след раждането на малкия Сашко, но очевидно са в добри отношения и той много помага в отглеждането.

 

 

Дори когато е в компанията на новата си приятелка бизнесдамата Ива Бека, шефа предпочита сам да обгрижва своя наследник, докато блондинката до него се наслаждава на коктейли под слънчевите лъчи край морския бряг.

 

Ива Бека е третата официална жена до Шеф Манчев. Преди нея кулинарът имаше малко повече от година връзка с красавицата Цветомила. Именно тя го дари с трето дете на 21 юли 2019 г.. Бебето се роди във Варна, където живее и работи майката.


Шеф Манчев е баща на две деца
 от първата си жена Марина, с която споделяха 18 години семеен живот. Заедно имат дъщеря Виктория (14) и син Христо (19).

 

Пикантна подробност, е че 19 годишният Христо е гадже с дъщерята на бащината приятелка Елина Бека.


 


 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.


 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати