Меню

Избрани новини

Клюкарник

Диана Димитрова се контузила докато играе Ирина от „Тютюн“ (видео)

Актрисата, често е сравнявана с Невена Коканова

 

Красивата Диана Димитрова (31) е пукнала пръст на крака си по време на генералната репетиция на постановката „Тютюн“ на варненския театър.

 

Заради спъване тя се изправила на палеца си и тогава усетила пукване. От падане я спасил Калин Врачански, на чийто врат увиснала. 

 

„Добре, че е здраво момче и ме пое. Оттам нататък виждах как този . пръст стана голям и лилав като патладжан и си мислех, че най-вероятно съм го счупила, но не спрях. „


Димитрова допълва, че стиснала зъби и продължила да играе, но след това изкарва повече от три часа в Спешното във Варна.

 

Имала е късмет, че е само пукнато и навехнато без счупване, но според лекарите периода на възстановяване ще бъде дълъг, няколко години.

 

И досега актрисата не може да сгъва палеца на крака си, а когато болката се усили прибягва до обезболяващи.

 

С Калин Врачански в постановката "Тютюн"

 

 

След първата премиера във Варна „Тютюн“ се превръща в много посещавана постановка.

 

„Много хубави думи ми казаха хората. Особено един възрастен журналист, който се paзплaкa като малко момче от вълнение. Каза ми, че за него съм следващата Невена Коканова, и беше много щастлив. Е, как и аз да не съм щастлива“, казва Димитрова, която се готви да влезе в ролята на Ирина на 29 ноември и на 21 декември на сцената на Варненския театър.

 

В столицата постановката „Тютюн”, по романа на Димитър Димов и режисурата на Бина Харалампиева,  е гостувала във Военния театър, обра овациите и на критиката, и на публиката.

 

Освен в  театъра, красавицата се изявява и с четката пред платното и наскоро представи в изложба свои картини, възхваляващи женската красота.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза