Меню

Избрани новини

Фен зона

Бонка от „Пътят на честта“ била инвалид година и половина (видео)

Най-мразената свекърва у нас – Бонка от хитовия сериал „Пътят на честта“, има нелека съдба и в реалния живот.

 

Най-драматичният момент за актрисата Галя Александрова си остава тежката катастрофа, след която оцелява като по чудо. На Кръстовден през септември тя отбеляза 26 години от трагичния инцидент, след който живее втори живот.


Зверското меле се случва на смятания за чудотворен празник през 1995 г.

 

„Това, което завинаги ще ми остане в съзнанието, беше, че изкарана там, в канавката, аз се видях отгоре... Просто видях каква пихтия съм и си спомням, че си казах: „Господи, дотук ли бях!“.

Бях на 40 години. Най-голямата ми битка бе да проходя след катастрофата“, разказва актрисата за зловещата случка.

 

Когато е откарана по спешност в старозагорската болница, Галя все пак намерила някак сили да определи екипа, който да я оперира. След тежката интервенция, при която буквално се наложило на хирурзите да събират парчетата от нея, тя била с 22 шева на главата. Събудила се от упойката обезобразена и почти като пълен инвалид.„Но след това благодарение на Господ и на грижите на лекарите и на мен самата успях да стъпя на краката си след година и половина, в която бях инвалид. В тази ситуация много ми помогна и театърът, както и желанието ми да се върна отново на сцена. Самите лекари не вярваха, че ще се възстановя изцяло, без да куцам, но аз успях“, казва екранната Бонка.


Героинята ѝ в „Пътят на честта“ я изстреля на върха на славата още през 2019 г., когато бе премиерата на първия сезон на драматичния сериал.

 

От този септември в ефира на Нова телевизия се излъчват новите серии от втория сезон, където тя пак е главно действащо лице. Въпреки дългата пауза между началото и продължението Александрова споделя, че през цялото време се радвала на вниманието на хората.

 

Спирали я абсолютно навсякъде – на плажа, по улиците, в магазина. Ставали и куриозни ситуации, защото някои от най-върлите зрители не можели да различат екранния ѝ персонаж на коварна свекърва от реалния човек Галя.

 

Повечето обаче се възхищавали на таланта ѝ. „Мразя ви в сериала, но ви обожавам като актриса“, казвали те, пише Ретро.

 

 

 LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза