Меню

Избрани новини

Клюкарник

В неизвестност! Мъжът на Стела от „Пътят на честта” изчезнал безследно

Илияна Лазарова 6 години не знае къде е бащата на детето й

Мистериозни събития, досущ като мафиотски сериал, се случват в живота на актрисата Илияна Лазарова, която доскоро играеше пиарката Стела в "Пътят на честта".

Актрисата няма контакт с бившия си мъж, защото не знае къде е той. Загадъчният бизнесмен изчезнал безследно без изобщо да уведоми Илияна и дъщеря им какви са плановете му.

Изоставената майка не вярва той да е станал жертва на престъпление и най-вероятно се укрива.

"Някакви обстоятелства го притиснаха да напусне бързо страната. Нямам никакъв контакт с него, не знам какво се случва. Дъщеря ни също няма информация", с недомлъвки описва ситуацията Илияна.


От казаното от нея личи, че първият й мъж се е занимавал с незаконна дейност и се е забъркал с опасни хора, което в крайна сметка е наложило да се покрие. Лазарова не е много словоохотлива и не говори твърде много за него, внимавайки да не разкрива твърде много подробности относно бащата на дъщеря си. 


Колегите и приятелите й също не знаят нищо за местоположението на бившия й. Дори името му остава пълна мистерия.

Хората от обкръжението й разкриват единствено, че е българин и се занимава с бизнес. Илияна се запознава с него в годините, когато учи в театралния и филмов институт "Лий Страсбърг" в Ню Йорк. Прибира се в България по Коледа и го среща. По това време той живее в Испания, но също се връща за празниците. Поддържали връзка по телефона и когато можели, се виждали. 


Актрисата обаче забременяла и двамата решили да свият семейно гнездо и то в родината си. До брак така и не се стигнало. Първоначално всичко вървяло добре. Нещата постепенно започнали да се променят, когато Илияна се завърнала към актьорството. Мъжът й проявявал ревност към работата й и я омаловажавал. 


"Той не ме разбираше и беше против работата ми. Много е ревнив. Казваше, че е подигравка, че работя за тези пари. Постоянно давах обяснения защо трябва да играя", разказва Илияна, пише Галерия. След като се разделят, той продължава да се грижи за дъщеричката им, докато не се налага да изчезне от страната. В момента момичето си комуникира единствено с баба си по бащина линия и не знае дали някога отново ще зърне татко си. 

За щастие тийнейджърката се разбира чудесно с втория мъж на майка си - Красимир Аначков, от когото актрисата роди момче. Той не я ревнувал и не правел сцени заради работата й. / източник HotArena.bg

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза