Меню

Избрани новини

Фен зона

Веско Анчев признава: "Не съм толкова добър като Дичо"

Симпатичният актьор от "Пътят на честта" поддържа идеята в сюжета на сериала, че сред цялостната лошотия, винаги има и лъч доброта

Актьорът Веселин Анчев стана разпознаваем в образа на добряка Дичо в "Пътят на честта".

В сериала, Дичо e баща на Инчето - момичето, което пострада в злокобната нощ на убийството на Огнян и спря да говори. Тя най-вероятно е станала свидетел на насилствената смърт на мъжа на Кера и е заплашена да не проговаря, за да не се случи нещо с нея или баща й.

Освен, че се грижи безрезервно и всеотдайно за дъщеря си, Дичо помогна много на Кера за нейното преместване в София, както и на другата снаха на злобната Бонка (Галя Александрова) - Симона, като я подкрепи да напусне мъжа си - насилника Димитър (Благовест Благоев).

Дичо е един от четиримата безрезервно добри персонажи в сериала, наред с Кера (Силвия Петкова), приятелката й Люба (Илияна Коджабашева), свекъра на Кера - Начо (Любомир Петкашев) и Калоян (Ивайло Захариев).

Самият Веселин Анчев чистосърдечно си признава обаче, че в живота не е толкова безпределно добър както героя си, но обича да помага на хората, когато и с каквото може.

Както и останалите актьори от поредицата на Нова ТВ, Анчев също е получил ролята след кастинг.

Споделя, че разпознаваемостта му сред масовия зрител, толкова не се е вдигнала, тъй като героят му не е от главните персонажи в сагата.

Счита обаче, че мустакът му е доста чаровен и издайнически.

В момента Анчев може да бъде гледан в "Черна комедия" на сцената на Театъра на Българската армия.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати