Меню

Избрани новини

Клюкарник

Силвия Кацарова вдига тежка сватба! (снимки)

Дъщеря й Теди ще се омъжи за втори път

 

До олтара ще се разходи отново Силвия Кацарова през новата 2022 г., но не в ролята на булка. Тя ще даде ръката на своята единствена дъщеря Теди, която пак е лудо влюбена в чужденец.

 

43-годишната певица съвсем наскоро представи официално новата си тръпка пред своята майка. Щерката на елзетката е сериозно обвързана със снажен чех, с когото кроят планове за общо бъдеще.

 

Двамата се запознали през изминалото лято на морето, където Ян се забавлявал с компания приятели в нощен клуб, в който Теди имала изява.

 

Според тях било любов от пръв поглед и трудно се разделили, когато се наложило той да се прибере в Чехия след края на ваканцията си.

 

Още в началото обаче щерката на Силвия Кацарова заявила, че няма да го последва в чужбина и ако той иска да продължат да бъдат заедно, ще трябва да се премести при нея в София.

 

Ян не се дърпал на идеята и още в началото на 2022 г. щял да предприеме стъпки по пренасянето си тук, пише „Ретро“.

 

 

 

Теди има горчив опит с брака и живота отвъд пределите на България. Още на 22-годишна възраст тя се омъжи за богат скандинавец и замина да живее при него във Финландия.

 

Семейната идилия обаче бързо приключила и цветята и розите повехнали, а на тяхно място се намърдали скандали, обвинения и тормоз от страна на Макс към Теди.

 

Потомствената изпълнителка се разведе с него след 8 години, прекарани в депресия, а след раздялата сподели, че е била жертва на непрекъснато психическо издевателство.

 

Финландецът я обиждал, критикувал, налагал ѝ забрани и се месел дори във външния ѝ вид.

 

След връщането си у нас дъщерята на Силвия Кацарова завъртя главата на гръцки предприемач, но и тази й афера приключи с фиаско.

 

И третата ѝ голяма любов се оказва от чужбина, но Теди твърди, че си е взела поуките, а и настоящият ѝ партньор бил изключително отдаден, грижовен и обичлив.

 

Връзката останала в тайна дори от майка й. Кацарова старша месеци наред не знаела, че има кандидат-зет. От страх да не би да е сгрешила отново Теди го криела дори от семейството си, докато не решила, че е подходящия за семейство мъж.

 

Щом го запознала с всички близки, майка ѝ плакала от радост цяла нощ. 67-годишната певица отдавна мечтае да бъде баба и за известно време се бе примирала, че едва ли скоро ще дундурка внучета.

 

Дъщеря ѝ обаче я уверила, че с Ян обсъждали общи наследници и щели да действат по въпроса, без да отлагат. Самата Силвия също има два брака.

 

С бившия си мъж – композитора Милчо Кацаров, се разведоха през 2010 г. след дългогодишен брак заради тръпката на певицата към по-младия от нея бизнесмен Любомир Димитров. С него тя сключи брак още през 2011 г. на пищна сватба за хиляди левове и са щастливи заедно и след 10 години съвместен живот.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати