Меню

Избрани новини

Фен зона

Силвия Кацарова прескача през седмица до Одрин за изгоден шопинг

Певицата обича да посещава южната ни съседка, там, освен че пазарува изгодно се чувства прекрасно и обгрижена в местните хотели и заведения

Култовата изпълнителка на "Топъл дъжд" - Силвия Кацарова често прескача до Одрин на шопинг и разходка.

Откакто местната парична единица падна на драстично ниски нива от 30 ст. за турска лира, масово българите започнаха да ходят и да пазаруват оттам хранителни продукти, санитарни принадлежности, мебели, дори плочки за баня и какво ли още не.

Силвия Кацарова не остава по-назад от новата мода за пазарене и разходка в турския пограничен град и също се отдава през уикенд на това забавление.

Певицата е очарована и оценява високо начина, по който турците умеят да обслужват своите клиенти в магазините, заведенията и по тържища и пазари.

"При турците няма "не", коментира нашата изпълнителка. "Те ще отидат, ако трябва до съседно заведение, ще вземат от там и ще сервират на масата това, което си поискал", твърди г-жа Кацарова.

Централната пешеходна улица в Одрин

Тя пътува много по света, кога с дъщеря си, кога с приятелки и може да направи една реална съпоставка на маниерите в обслужващата сфера между турските търговци и ресторантьори и тези у нас и по света.

"В момента е много изгодно да се пазарува в Турция", коментира блондинката и весело намигва - "Русите там сме на почит. Турците харесват блондинки, русо гладно нема"...

Тя разказва за навиците и на местните турски домакини. Сутрин те пускали кошничка с пари от терасите си, където момчета от околните магазинчета и чайни, слагали банички, закуски, симит и айрян, и вземали парите.

По този начин закуската набързо е готова и сервирана на семейството.

Туркините са много по-глезени от нас, казва усмихнатата дама, те знаят как да пестят времето си и не се увличат като нас българките в работохолизъм.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати