Меню

Избрани новини

Клюкарник

Любовта си отиде! И съпруг №2 заряза Силвия Кацарова

Певицата оставена сама да се оправя със всичко

Близки до певицата Силвия Кацарова разкриват, че розовия период с втори й съпруг Любомир вече е в миналото, научи репортер на LifeOnline.bg. 

Неприятната ситуация се потвърди след като тя бе засечена да пазарува в магазин от голяма верига в Княжево. Според очевидци, изпълнителката на „Големия кораб“ се отказала от някои от покупките, защото нямала помощник, който да занесе тежките торби до колата й.

Кацарова изглеждала великолепно, сякаш излязла току- що от салон за красота.

Нейни колеги от музикалната сцена разкриват, че макар да прикрива проблемите си зад широка усмивка, заради слънчевия си нрав, Силвия страдала от обрата в отношенията с втория си съпруг, заради когото заложи всичко и скъса със стария си живот.

Любо, който като пресен младоженец, обожаваше известната певица, сега хич не й цепи басма и я оставил да се оправя сама с всичко.

Освен това настоявал вкъщи да не се мотаят помощници, за да не се харчат пари. Затова Кацарова трябвало хем да тича по репетиции и турнета, хем да върти къщата. Мълви се, че преди три месеца баровецът дори се изнесъл от семейния им дом.

Източник ХотАренаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати