Меню

Избрани новини

Клюкарник

Любовта си отиде! И съпруг №2 заряза Силвия Кацарова

Певицата оставена сама да се оправя със всичко

Близки до певицата Силвия Кацарова разкриват, че розовия период с втори й съпруг Любомир вече е в миналото, научи репортер на LifeOnline.bg. 

Неприятната ситуация се потвърди след като тя бе засечена да пазарува в магазин от голяма верига в Княжево. Според очевидци, изпълнителката на „Големия кораб“ се отказала от някои от покупките, защото нямала помощник, който да занесе тежките торби до колата й.

Кацарова изглеждала великолепно, сякаш излязла току- що от салон за красота.

Нейни колеги от музикалната сцена разкриват, че макар да прикрива проблемите си зад широка усмивка, заради слънчевия си нрав, Силвия страдала от обрата в отношенията с втория си съпруг, заради когото заложи всичко и скъса със стария си живот.

Любо, който като пресен младоженец, обожаваше известната певица, сега хич не й цепи басма и я оставил да се оправя сама с всичко.

Освен това настоявал вкъщи да не се мотаят помощници, за да не се харчат пари. Затова Кацарова трябвало хем да тича по репетиции и турнета, хем да върти къщата. Мълви се, че преди три месеца баровецът дори се изнесъл от семейния им дом.

Източник ХотАренаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от предаванията в новия телевизионен сезон следите?

Новият тв сезон стартира след броени дни

 

Покажи резултати