Меню

Избрани новини

Афиш

Дует "Ритон" получиха покани от 4 града след грандиозния спектакъл в НДК

Покани от 4 големи града полетяха към "Ритон" след най-грандиозния им концерт за последните години - "Чакаме ви с любов".

Звездният дует „Ритон“ представи шоу на световно ниво, каквото рядко Зала 1 на НДК вижда.

Благоевград, Габрово, Стара Загора и Велико Търново изпратиха запитвания дали може да бъдат добавени като спирки в тазгодишното национално турне, с което "Ритон" ще представи пищния си спектакъл и пред вярната си публика в страната.

Преговорите тепърва предстоят, като засега сигурни са 3 града - Варна на 12 август, Пловдив на 11 септември и Русе на 25 септември.

Освен на вечните им хитове, почитателите на най-успешния дует ще се насладят и на петте записани от началото на годината песни - "Мамо", "Счупеното носи щастие", "Случва се нещо", "Твоята жена" и "Цял живот танго".

"За почитателите ни в страната най-вероятно ще има и бонус - тъй като предстои записването и на другите парчета за новия ни албум", загатна за предстоящите изненади Катя.

Със Здравко не крият задоволството си от това, че Зала 1 запя новите песни още на премиерата им, а "Мамо" трогна до сълзи по-емоционалните.

Близо 3 часа продължи ефектното светлинно и мултимедийно шоу, в което по традиция участие взеха бендът на "Ритон" и вокалната им група, като абсолютно на живо прозвучаха 27 песни.

Звездите смаяха публиката си и с ексцентрична визия, като и в създаването на двете визии своите умения на стилист приложи Катя.

"Чакаме ви с любов" премина и с благотворителна кауза. "Ритон" апелира към своите фенове да не носят цветя, а с предвидените пари да подкрепят дострояването на храма "Свети Лазар" в Банкя.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза