Меню

Избрани новини

Ексклузивно

След победата в „Капките“ Стефан Илчев влиза в студиото за песен! Ще се снима ли в сериал? (видео)

Дали пък артистичните му таланти не са забелязани от режисьори и продуценти на филми и сериали?!

Ако досега кариерата на Стефан Илчев не бе толкова шумна и осезателна, то сега след победата в имитаторското шоу „Като две капки вода“ любимецът на публиката има реални шансове да постигне много повече на музикалната сцена.

Зад гурба си Стефан има няколко дуета с известни певици като Тони Димитрова и Емилия, както и солови песни, но основно беше известен с имитациите си на Лили Иванова. Печелил е първа награда на конкурса „Бургас и морето“. От години той е част от музикантите на известен столичен пиано бар.

Сега след победата Илчев сподели, че „Единственото нещо, с което искам и съм искал да се занимавам в живота е музиката. Пожелавам си да имам още много предложения за песни“, тази сутрин в студиото на „Здравей, България“ той разказа за емоциите си от най-сладката победа:

„Впуснах се в това приключение, за да покажа, че има още една страна на моя талант“, и това е забележителната му артистичност, която може и да му донесе успех не само на музикалната сцена, но и във филми и сериали!

Актьорският му талант, който пролича в „Капките“, би привлякъл вниманието на наблюдателни режисьори и продуценти, които да оценят по достойнство многостранните таланти и дарби на Стефаан Илчев.

На Стефан особено му допада идеята да участва в комедиен сериал, където би могъл да се развихри и да предизвика фурор.

„Много бих се радвал, ще ми бъде много интересно да опитам и това!“, отговори Стефан на въпрос на репортер на LifeOnline.bg дали би се снимал като актьор в киното и телевизията.

Илчев твърди, че докато чакал решението на публиката не е предполагал, че ще чуе своето име.

Когато на сцената останахме двамата с Мария, започнах да си подготвям на ум честитките за нея. Изобщо не очаквах да спечеля“, скромничи ангелогласният певец и подчертава:

Скромността е част от моето възпитание. Случаен успех със сигурност има, но обикновено той е със срок на годност. Винаги се старая да науча перфектно текстовете на песните, които изпълнявам, за да мога да си освободя допълнително време, за да изучавам жестовете на образа“.

Безспорният любимец на публиката ще зарадва своите почитатели с нова песен, която ще бъде с участието на голяма родна звезда, обяви сам той: „Още тази седмица ще запиша новата си песен и се надявам скоро тя да стане факт!“.

Припомнете си, че Стефан Илчев получаваше най-високи оценки от зрителите почти всеки понеделник, макар и да се изявяваше в конкурентната среда на известни певци със стабилна фен маса като Тита, Милко Калайджиев, Папи Ханс, Мария Илиева и Дичо.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати