Меню

Избрани новини

Звездите

Жоро Христов изригна срещу „Капките“ заради неуредени авторски права (видео)

„Песента ми „Нямам нужда от много приятели“ си има авторски права, напомни естрадната легенда

Георги Христов напомни на продуцентите на „Като две капки вода“, че са забравили да уредят авторските права на неговото парче, което бе изпълнено в имитаторското шоу от Стефан Илчев.

„Песента ми „Нямам нужда от много приятели“ си има авторски права! Текстът е на Рашко Стойков, а музиката моя, аранжиментът е на Борис Чакъров. Нима се забравя това“.

Изпълнителят на „Черно и бяло“ очевидно настоява нещата да се договорят „Черно на бяло“, което явно до този момент не се е случило.

Прочутият скандалджия се е подразнил от факта, че правата на песента не са уредени, както следва по закон.

ГЛАСУВАЙ ЗА СВОЯТ ФАВОРИТ В АНКЕТАТА!

„Не искам да влизам в излишни коментари“, прекратява темата Жоро, в чийто предстоящ концерт гениалното парче „Нямам нужда от много приятели“ ще бъде гвоздей в програмата.

Христов е твърдо решен да не обсъжда и имитацията на колегата си Стефан Илчев.

„Не гледам българска телевизия, но адмирирам всеки талантлив млад човек“, дипломатично избягва темата възпитаникът на музикалната академия.

Наскоро композиторът Митко Щерев забрани песните написани от него да бъдат изпълнявани в шоуто „Като две капки вода“. Според него няма точно и ясно уредени права между тв продукциите и композиторите, както и текстописците за използването на авторска музика.

Източник ХотНюз.бг

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (2)

Запознат Митко Щерев и Георги Христов са стари пропаднали алкохолици с посивяла от пиячката кожа и разграден черен дроб. Първият вече е на смъртния си одър, но продължава да злобее! Добре, че е забранил песновките си, и без това никой не го харесва и не иска да му ги слуша откакто забрани и на Лили Иванова да ги изпълнява. Ако му ги пееха, щеше да има повечко пари за пиячка, както Христов иска- всеки лев му е необходим, че му треперят ръчичките!
17.04.2019 14:50 / Отговор
TrE Христов Георги няма нужда от друго, освен внимание. Затова е и целият му панаир по случая. Той пише “гениални” песни:)) Ако на Христов са гениални, какви трябва тогава да се песните на артисти като Стиви Уондър и други от този ранг? Липсата на критерии в България е била винаги нещо потресаващо. Ако изпея песен написана от Елтън Джон например, оня и да знае не би си мръднал и малкия пръст да се разправя. Защото е голям! Когато живееш на село и умираш от скука по цял ден, тогава имаш нужда да получиш малко внимание като опиташ да обясниш на клетия народ как песните ти били имали авторски права.
18.04.2019 12:52 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза