Меню

Избрани новини

Риалити

Стефан Илчев получи поздравления от Джон Бон Джоуви, а Петя Буюклиева смрази публиката като Валя Балканска (видео)

Един от най-високите гласове в предаването се справи доста успешно, но леко вяло с образа на секси рокаджията, Петя пък не успя да се слее с космическия образ на народната ни певица

Имитаторското шоу "Като две капки вода" дава възможност на доказани професионалисти от българската сцена да влязат в кожата на наложени и обичани от публиката изпълнители и да докажат своя талант и професионализъм.

Понякога обаче не само гласовите данни и артистичността са достатъчни, за да се изгради успешно един образ и да се влезе в обувките му.

Малко са тези, които са успявали до такава степен да уловят духа и енергията на личностите, които имитират, че зрителите да им повярват и да се развълнуват.

В шестия лайф на имитаторското шоу Стефан Илчев- победител от предишния епизод изгради образа на най-секси певецът на световната рок сцена - Джон Бон Джоуви.

Вокално нищо не успя да го препъне, но липсваше енергията и фино обузданата агресивност на рокаджията в парчето "Livin' On A Prayer" от 1986 година.

Петя Буюклиева имаше отговорната и тежка задача да пресъздаде песента "Излел е Дельо хайдутин" в изпълнение на Валя Балканска от 1965 година.

През 1977 година тази песен е включена в Златната плоча на Вояджър на американските космически апарати "Вояджър 1" и "Вояджър 2" като музикално послание от Земята към далечния космос.

Това е песен, която винаги вълнува българите, а гласът и смирението на Валя са вдигнали летвата за изпълнението й наистина до космоса.

Петя се доближи доста до оригинала, но отново не успя да излезе изцяло от собственото си звучене.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати