Меню

Избрани новини

Звездите

Георги Христов плаши от снимките за рождения си ден! Болен ли е певецът? (снимки)

Сивият цвят на кожата му напомни за трагедията с Иван Ласкин

Въшният вид и по-специално цветът на кожата на лицето на Георги Христов силно притесни неговите почитатели.

Хейтърите пък не закъсняха и подхванатата дискусия за здравословното му състояние отприщи вълна от коментари, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Както се знае певецът дълго време имаше проблеми с алкохола, макар и да твърди, че от години не е надигал бутилката. Говори се, че когато се почерпи естрадната легенда проявява непоносим и агресивен характер.

Един от фотосите, на които се забелязва странния цвят на кожата на Христов е публикуван в профила на гримьора на звездите Мис Бони. 

Сивият цвят на кожата му обаче навява пресен спомен за трагедията сполетяла Иван Ласкин през януари, и притесненията на почитателите изглеждат все по основателни.

Друга версия обаче изглежда далеч по-логична и не толкова обезпокоителна. В къщата си „Драгалевци“ Жоро Христов инсталирал солариум, в който обичал да се препича.

Именно в там Христов е заприличал на изгоряла филия забравена в тостера и вместо здрав и приятен загар е направил синкаво сивеещ тен.Трети твърдят, че певецът често отскачал до Маями, където със старата си дружка Филип Киркоров се одавали на забавления в местните клубове за почитатели на еднополовата любов.

Именно по тропическите плажове на Флорида изпълнителят на „Майчице“ загорял до неузнаваемост.

Георги Христов и Филип КиркоровКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати