Меню

Избрани новини

Звездите

Филип Киркоров и Тимати са най-богатите руски изпълнители

Филип Киркоров

Ежегодната класация на Форбс обяви най-печелившите музиканти в Русия

Руската оперна певица Анна Нетребко е на първо място в списъка на най-високо платените музиканти на руската версия на списание Форбс, печелейки 7,5 милиона долара от началото на годината.

На второ място е певецът Филип Киркоров, който е изкарал 7.4 милиона долара, в сравнение с рекордните 12 милиона през 2014 г.

Анна Нетребко

Трети в класацията е рапъра Тимати с приходи от 6,6 милиона долара. 

В допълнение към годишния доход при изготвянето на списъка, анализаторите от Форбс отчитат честотата на споменаванията в медиите, както и интересът, който музикантите предизвикват у публиката в интернет.

През лятото на 2012 г. в Twitter Тимати разкритикува руските музикални награди „МузТВ“ и публично нападна Филип Киркоров председател на журито. Апотеоз на скандала е видеото към песента "Давай, до свидания", записан с участието на Тимъти и десетина негови колеги.

Тимати

Тогава рапърите се подиграха с Краля на руската естрада, и дори включиха и един ред рими по адрес на Азис.

През пролетта на 2017 дългия конфликт завърши с появата на Киркоров в рекламата Black Star Burger (верига ресторанти собственост на Тимати, б.ред.), а след това да излезе и съвместната им песен "Последняя весна", отбелязва Форбс.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати