Меню

Избрани новини

Афиш

Филип Киркоров с грандиозен спектакъл у нас (видео)

80 артисти ще вземат участие

Кралят на руската поп музика Филип Киркоров е избрал да завърши световно то си турне в България.  На 25 септември в Зала 1 на НДК в София ще излезе на сцената с уникална шоу програма.

Преди това на 17 септември ще радва публиката в Русе, във Варна на 19-ти, Бургас – 22-ри и Пловдив на 24 септември.

България е част от световното турне на изпълнителя със спектакъла "Я", което в превод от руски означава „Аз“. Премиертата на шоуто бе миналата година в Кремъл. В името на изящното представяне, Киркоров отслабна с 25 килограма.

Шоу-спектакълът продължава 150 минути и представлява високотехнологична програма, в която взимат участие 80 артисти. Те са подбрани с кастинги от цяла Русия. 

Огромни трансформиращи се крила и лед екрани, специална визуализация и дори фонтан, са част от нещата, които изграждат ексцентричната и иновативна идея.

Екипът, който работи с Киркоров е също впечатляващ. Активно участват режисьорите Франко Драгоне и Павел Брюно, които заедно са осъществили пет проекта на "Цирк Дю Солей" и бляскавото шоу на Селин Дион във Вегас A New Day.

Хореограф е американецът Тони Теста, който е известен с работата си със звезди като Майкъл Джексън, Джанет Джексън, Кайли Миноуг и още много други.

Подобно грандиозно изпълнение не би било възможно без архитект и дизайнер. С това се е заел белгиецът Маркос Винал.

„Художник“ на светлинните ефекти ще бъде Алан Лорти от Канада, който също е с доста богат и запомнящ се опит. Музикален директор на "Я" е Иван Кассар от Франция, работил с Лара Фабиан и Джони Холидей.

Филип Киркоров

Филип Киркоров е най-продаваният руски изпълнител за всички времена. Пял е в най-големите зали по света - Madison Square Garden, Friedrichstadt Palace, Grand Theater, Jubilee Theater, Taj Mahal, Roy Thompson Hall, MGM Grand, Carnegie Hall.

На концертите почитателите на звездата ще чуят, както най-големите му хитове, така и песни от най-новия му албум.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати