Меню

Избрани новини

Звездите

Фенове: „Киркоров гледай си твоя, а не живота на другите“ (снимка)

Филип Киркоров

Обсипа с комплименти мъжът до бившата си – Алла Пугачова

Филип Киркоров разбуни духовете в мрежата. Руският певец трогателно поздрави съпругът на Алла Пугачова Максим Галкин по повод неговия рожден ден в интернет. 

Руският артист, писател-хуморист, шоумен и любимец на милиони руснаци Максим празнуват рождения си ден на 18 юни. През 2017 г. той навършва 41. 

 

Публикация, споделена от Филипп Киркоров (@fkirkorov) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

"Това вероятно е много символично, че рожденият ти ден е през лятото! През лятото слънцето грее ярко и горещо, както никога, а ти стоиш точно така на сцената и в живота - слънчев, искрен и безкрайно талантлив ", пише Киркоров. 

"Продължавай да даваш на хората радост и смях, свети ярко на нашата сцена и продължавай да бъдеш верен и предан на любимата си, неслучайно тя те нарича слънцето в живота ми!".

"През всичките тези години съм свидетел на наистина голямата ви любов, но след станахте любящ баща - тя надмина всичките ми очаквания! Щастие и здраве на теб и вече голямото и сплотено семейство, което обичам като свое! ", довършва Филип пожеланията и обещава да се видят, когато отдаде възможност

Филип Киркоров

Потребителите в мрежата останаха буквално втрещени от трогателното пожелание. Мнозина побързаха да се присъединят към топлите думи, но и тук не мина без пиперливи коментари. 

Те припомнят, че любимата за, която става въпрос в поздравът е Алла Пугачова - някога много близка със самия Киркоров. Освен това, феновете запознати с тънкостите във  връзките на руските поп звезди, препоръчват на Киркоров да обръща повече внимание на личния си живот, а не на другите.Коментари (1)

До Великите Творци на нашето съвремие И какво?! Човекът поздравил най-сърдечно Галкин, с когото са близки, а така нареченатА "Елза Парини", за да сътвори "нещо" сложилА заглавие, което няма нищо общо със същността на новината! Ако действаме на този принцип изобщо не трябва да се поздравяваме по празници, а "да си гледаме своя живот"...! И без това на почит е простотията и вулгарността! И откъде разбра, че точно тези коментари са на познавачите на живота на Киркоров?! Нали уж всеки трябва да си знае своя живот и да не се бърка в чуждия?
Браво, Елза! Голям "материал "! И други подобни има, все със същия автор. Ще си ги препрочитам, може пък да схвана защо са написани. Явно интелектуалното ми ниво не е на нивото на тези шедьоври!
20.06.2017 09:31 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати