Меню

Избрани новини

Звездите

Филип Киркоров спретна лъскаво парти за РД на дъщеря си

Алла-Виктория отпразнува 7-ия си рожден ден в "Хари Потър едишън"

"Отпразнувахме на макс": Филип Киркоров подари на дъщеря си едно незабравимо парти. А Алла-Виктория покани най-звездните деца на рождения си ден, пише 7days.ru, увери се репортер на LifeOnline.bg.
Филип Киркоров знае как да се разгърне широкомащабно и учи на същото и децата си. По повод 7-ия рождения ден на Алла-Виктория кралят на руския поп организира детско парти в ресторант на "Рублевка", където се събраха най-звездните деца. 

"Днес, на твоя 7-ми рожден ден, ще отпразнуваме на макс заедно с твоите малки и моите пораснали приятели, родители на твоите приятели и с твоите съученици-първолаци, които си поканила в любимия ти свят на Хари Потър и това е начинът, по който ще се проведе твоят днешен празник!". Това обеща няколко часа преди началото на празника Филип в своя Инстаграм профил и спази думата си.

Партито протече цветно и незабравимо, както за Алла-Виктория, така и за гостите й. 

Знаейки, че дъщеря му е луда по историята на Хари Потър, Филип е оформил празненството в стила на приключенията на младия магьосник.

На рождения ден на дъщеря си Киркоров поканил Надежда Пескова, Лиза и Хари Галкини - дъщерята и синът на 69-годишната Алла Пугачова и 42-годишния Максим Галкин, синовете на Галина Юдашкина — Анатолий и Аркадий, дъщерите на Стас Михайлов, децата на Юлия Барановска, синът и дъщерята на певицата Жасмин и много други. Празника не пропусна и кръстникът на Алла-Виктория - 46-годишния тв журналист, продуцент и шоумен Андрей Малахов, блестейки на дансинга в обкръжението на младите гости на мероприятието.

Рожденичката и малките й гости бяха забавлявани от аниматори, преоблечени като Потър и другите герои от сагата.

Самата Алла-Виктория беше дегизирана като ученик на "Грифиндор", а магическата пръчка, която татко й донесе отвъд океана, й помогна да се превърне в истинска вещица.

В края на празника момиченцето получи огромна торта във формата на замък с железница, украсена с фигури на главните герои от света на Хари Потър, която подели с приятелите си.

Превод от руски език: Ани АтанасоваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати