Меню

Избрани новини

Пикантерии

Филип Киркоров забременил 52-годишна тьотка с тризнаци

Московчанката иска 200 хил. долара за раждането и други разходи за бебетата

Името на Филип Киркоров отново се оказа в центъра на скандална история. Преди около месец се появи слух, че кралят на руската естрада отново ще става баща. Негова фенка, 52-годишната Светлана Сафиева, заяви, че очаква дете от него, информира 7days.ru, увери се репортер на LifeOnline.bg.

Тази информация изключително много заинтригува руските телевизии. И така, на 30 ноември, бременната жена се появи в шоуто "На живо с Андрей Малахов" на канал Русия. Тя разказа, че чака тризнаци от Филип Бедросович и показа какви неща е купила за бъдещите им деца.

Светлана направи пред камерите обиколка в жилището си на "Брюсов Переулок" в самия център на Москва.

"У нас е малко тясно. В последният етап на подготовката за раждане сме. Отиваме скоро в родилния дом. Чакам тризнаци от Филип Киркоров. Едното бебе е с главичката нагоре, другото - надолу и единият плод е напречно... " - заяви в шоуто бъдещата майка, докато показваше домът си.

Между другото, раждането в елитния майчин дом, с който Светлана е подписала договор, не е никак евтин. Жената изиска от Киркоров да покрие всички разходи, свързани с децата. Тя изчисли всичко на 200 хиляди долара (които към днешна дата възлизат на повече от 13 милиона рубли)!

Филип Бедросович все още не е коментирал тази ситуация. Но всички негови приятели са сигурни, че това е пълна глупост. Слуховете донасят, че Светлана е стар фен на краля на руския поп и го преследва от много време. А думите й за интимните им отношения са, меко казано, неверни.

Припомняме ви, че Киркоров отглежда две деца, родени от сурогатна майка. Дъщеричката му Алла - Виктория, която наскоро отпразнува 7-ия си рожден ден, е родена през 2011 г. в Маями, а синът Мартин е роден седем месеца по-късно.

Превод от руски език: Ани АтанасоваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати