Меню

Избрани новини

Фен зона

Големият кораб минава… Силвия Кацарова жертва на грандиозна измама

Естрадната певица се е оплела в мрежата на сериозен мошеник

 

Изпълнителката Силвия Кацарова е изгоряла с хиляди левове след като наивно се доверила на човек, който успял да я завлече и се покрил. Според близки до певицата ставало дума за бизнес начинание, за което тя се подвела по обещанията на мошеник, който в крайна сметка се изпарил с огромна част от нейните спестявания, а Силвия останала почти без пари. 


"Имам големи разочарования. Все още не мога да се оправя финансово от разни мошеничества. Но отново ще кажа, че няма нещо, което да не получава възмездие в този живот. Щом си направил лошо, щом си нанесъл вреда на другия, няма как да си спокоен. Излъжеш ли, ограбиш ли, ще дойде ден и ще си платиш. От най-древни времена всяко зло се наказва.", коментира измамената Силвия, допълвайки, че не иска да влиза в детайли за сумата, която била много голяма. 


Все пак естрадната звезда била благодарна, че вторият й съпруг Любо е финансово стабилен и може да разчита за всичко на него. Ако останела единствено на инвалидната си пенсия и концертите, щяло да й бъде изключително трудно. Всеизвестно е, че от няколко години Кацарова получава 110 лева помощи от държавата, след като мина ТЕЛК и й била установена 65% инвалидност. Въпреки, че инвалидната пенсия е унизително ниска, Кацарова не се притеснявала да я взема, както и да се възползва от безплатните талони за паркиране и други преимущества.


До там Кацарова се докарала след няколко неуспешни операции на ставите, които й причиниха трайни увреждания на краката. Тя не крие, че се притеснява за запланувания си голям концерт във Варна на 7 юли, който е възможно да пропадне, както изявите и турнетата на мнозина нейни колеги, пише Ретро. Карантината обаче Кацарова кара на спокойствие в Турция, при сестра си. 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза