Меню

Избрани новини

Риалити

Младоженец от "Женени от пръв поглед" бил манкьор и измамник

Светозар Филипов удиви зрителите с лигавото си и невъздържано поведение, което никак не подхожда на 56-годишен мъж

Скандални разкрития за един от участниците в сватбеното риалити шоу "Женени от пръв поглед“ бяха извадени в публичното пространство от редовна зрителка.

Тя уличи Светозар Филипов в лъжа и измама и дори го обвини, че манкьорства за общественото си положение, пише Hot Arena.

Както стана ясно от последните епизоди на риалити формата – той и съпругата му Таня изживяват криза в краткия си брак. Светозар се държи странно с нея и два дни спазва пълно мълчание. Запитан от жена си каква е причината за това – той ѝ отправя упрек, че е "спряла половия им живот“.

"Аз трябва да водя полов живот. Има и такива, които и без гащи ме искат“, продължи да се излага възрастният мъж.

В началото за двойката всичко вървеше по мед и масло. Те го играеха влюбени, Светозар по- преиграно, Таня по-обрано, но привидно даваха заявка за една успешна връзка, установи репортер на LifeOnline.bg.

С развитието на предаването обаче, ситуацията се промени и лека-полека Светозар запона да показва рогата си.

Оказа се, че "усмихнатият", свръхлюбезен и "влюбен" застаряващ Ромео може да се държи и неподобаващо за възрастен господин - непочтително и подигравателно.

Това подлизурско поведение, естествено нарани възпитаната Таня и разгневи зрителската маса.

Ето какво разказва редовната зрителка, която явно е имала близки срещи с този индивид:

"Филипов е един измамник, с афинитет към телевизионни изяви. Въпросният не е нищо друго освен бездомник, неудачник и шарлатанин! Защо вместо да лее дебилизма си не обясни, че използва ефирното време, за да популяризира фалшивата си скалъпена персона и съпровождащите я проблеми? Защо са подведени всички, че е собственик на къща в Симеоново, като той само временно я обитава - жест на благосклонност към мизерното му съществуване? Защо твърди, че притежава имот по бащина линия, който му е неправомерно отнет? Защо използва предаването, за да упражнява манипулациите си относно правосъдието в страната, злоупотребява с медийното внимание, за да ръси клевети! Защо не обясни как от създател на фондация “Български манастири и църкви", за какъвто се е самотитулирал, минал през дежурен протестиращ в редица спорни казуси и схеми, е стигнал до "експерт по безопасност на храните"??? Защо се подвизава и представя години наред като наследник на Екзарх Антим Първи, като той никога не е имал потомци?

ЛЪЖИ! Лъжи и само лъжи! Болен човек с болни фантазии...

Този мъж е тотален измамник! Истината е, че е паразит, който си търси приемник, а не жена и съпруга!!! Интересно защо като женен живее в апартамент на продуцента на предаването? Дори да е подвел зрителите, хората от екипа на предаването и всички замесени до допускането му в ефир, този човек ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОДВЕДЕН ПОД СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ!“.

Негативизмът от страна на феновете на "Женени от пръв поглед“ към Филипов идва и от това, че съвсем скоро е бълвал обиди по адрес на Таня от профила си във Facebook. Разкривал е и неща за продукцията, което е абсолютно забранено по договор. Към днешна дата всичко е изтрито и почти нищо не може да се прочете в профила му.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати