Меню

Избрани новини

Звездите

Мадона ще рекламира нов албум и турне на „Евровизия“ в Тел Авив

Мега звездата преговаря с израелските организатори на музикалния форум

Българската обществена телевизия може и да се е отказала от участие в „Евровизия“, но желанието на мега звездата Мадона да се появи на сцената на финала само доказва, че форумът е от изключителна важност за световния музикален свят.

Новината, че поп иконата преговаря с органиаторите на Евровизия-2019 в Израел се появи миналата седмица.

Според информацията, разговорите между представители на конкурса и певицата продължават повече от месец, страните дори са постигнали известен успех - Мадона е дала предварително съгласие за участие, но все още не е постигната договорка за хонорара на звездата.

През 2015 г. Мадона бе призната за най-продаваната, успешна в търговски аспект певица в историята според Книгата на рекордите на Гинес.

61 годишната звезда многократно доказа, че макар и да не е надарена с гласови възможности умее да продава продукта си много добре, факта, че подготвя нов албум и турне навежда анализаторите на заключението, че Мади ще се качи на сцената на финала на „Евровизия“ за да рекламира новата си тава, още повече, че тя е свързана емоционално и религиозно с Израел, като страстен последовател на учението Кабала.

64-ият песенен конкурс Евровизия 2019 ще се проведе в Тел Авив от 14 до 18 май. Съобщава се, че в момента програмата на събитието все още се съставя и се формира списък на поканените звезди. 

Преди две години на форума в Швеция за да рекламира новият си сингъл от ефира на шоуто се нае и Джъстин Тимбърлейк.

Тази година България няма да участва в състезанието, като оправдание от националната обществена телевизия посочиха липсата на средства.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати