Меню

Избрани новини

Звездите

60-ият рожден ден на Мадона в Маракеш излезе 600 хил. долара (снимки)

За какво кралицата прахоса всички тези пари

Около 600 хил. долара е похарчила поп иконата Мадона за престоя си в луксозния хотел "Ел Фен" в Мароко, в който нощувката започва от 350 паунда (450 долара), съобщи британския "Дейли Мейл".

Мадона посрещна своя 60-ти юбилей в Маракеш, както вече LifeOnline.bg ви разказа.

Антуража и певицата са били осигурени на разположение три басейна, намиращи се на терасата на покрива, разкриваща уникална гледка към "Кутубия" - най-голямата джамия в града и една от най-внушителните сгради в Мароко.

Изпълнителката сподели снимки и видео клипове от празненствата по случай рождения си ден, който е на 16 август.

Според британското издание, нейното частно парти продължило до 4 през нощта.

На него звучала специално подбрана мароканска музика и типични за мястото танци.

Гостите са били помолени да спазят дрес код - бедуински одежди.

За гостите са били приготвени традиционни местни специалитети и деликатеси, като най-скъпото ястие е било месо от камила.

Сред тях се откроява нейният колега Лени Кравиц с когото тя сподели видео:

Кралицата на поп музиката е пожелала да гледа на живо едни от най-добрите местни артисти, музиканти и танцьори, които с радост изнесли специално етно шоу с много музика, песни, танци и атрактивни огнени номера.

Освен хора в програмата участва и бял жребец, който танцува, а Мадона показа видео и сподели впечатленията си от красивото създание:

Мадона и целият й антураж прекараха цяла седмица в мароканската мека на туризма.

"Очаквахме, че тя ще иска да се пуска нейната музика. Нямаше мъж с нея, а само децата...", разказа работещ в четиризвездния хотел и уточни, че Мадона се е държала много добре с персонала, пила, но малко и се забавлявала с гостите си.

"Най-запомнящата се и магическа седмица за рождения ден. Благодаря на всички, които ми помогнаха да се случи", написа законодателката  на съвременната поп индустрия и публикува още една снимка от партито.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза