Меню

Избрани новини

Фен зона

Задължителни кръвни проби за участниците на „Евровизия“ в Тел Авив!

Всички участници са подписали декларация и съгласие резултатите да бъдат разгласени

Сергей Лазарев, руският участник в тазгодишния песенен конкурсЕвровизия” 2019, обясни защо е давал кръв преди конкурса.

Певецът, който участва и стигна почти до победата в надпреварата през 2016, обясни че от всички изпълнители ще бъдат взети кръвни проби, за да бъде установен етническият им произход, съобщи ТАСС.

Тази година главен спонсор на международния телевизионен конкурс, за песен на Евровизия, който ще се проведе в Израел, е кантора, която определя чрез кръвен анализ колко националности присъстват в гените ни "My Heritage".

Руският певец разкри, че всеки изпълнител е подписал предварителна декларация, че резултатите от неговия тест могат да бъдат разгласени публично.

Девизът на конкурса тази година е "Осмили се да мечтаеш".

Полуфиналите на конкурса „Евровизия” 2019 ще се състоят в Изложбения център на Тел Авив на 14 и 16 май, а финалът е предвиден на същото място в събота, 18 май.

В Израел ДНК тестовете доказващи произход са широко разпространени. Всеки жител на земята притежаващ еврейски гени може да поиска израелски паспорт и гражданство, по тази причина ежедневно в страната се правят десетки ДНК тестове за етнически произход.

Тази година България няма да участва на музикалния форум. Най-доброто представяне за наш-изпълнител е на Кристиан Костов, който успя да заеме второ място през 2017 година в Киев

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати