Меню

Избрани новини

Клюкарник

Меги Каканашева призна раздялата под натиск – с Румен си изневерявали!

При Мегз нещата никога не са такива, каквито изглеждат

Миглена Каканашева не удържа на натиска на последователи и медии и се изповяда в свой стил от социалните мрежи относно края на връзката си с Румен Рончев. Фактически краха в отношенията им дошъл още през декември, но двойката пазела в тайна раздялата.

Шивачката изтипоса чат между двамата, от който става пределно ясно, че двамата не са си били верни и между тях има и други. Припомнете си, че се появиха публикации, според които пловдивчанинът се е върнал при жена си, която му била простила изневярата.

Съмненията за раздор в отношенията им споделихме и от LifeOnline.bg след ваканцията в Йордания, на която любимият  на Меги бе заместен от майка й.

„За да няма допълнителни писаници и нужда от обяснения по темата. И за да мога след време отново да публикувам за любов - без да се налага да пояснявам. С Румен се разделихме през Декември. Опитахме се да се съберем след смъртта на майка му, когато той си татуира името ми. Стана още по-зле. Причината е несъответствие в моралните ни възгледи за живота. И най-вече несъответствие на тема колко важни са парите в живота на хората. Има и други драми, но с тях ще напиша книга. Това е последният ни разговор от преди седмица, сутринта, след като официално напуснах и общия ни бизнес. Двамата вече нямаме общо и това как ще продължи той с живота си или бившите ни общи фирми вече не е моя тежка отговорност. Ако мога да кажа нещо, което все пак да бъде урок за някой по-разумен от нас... то е...Колко много глупости може да направи човек от любов .. не е истина. Преживях огромно щастие, огромна болка, надежда, отчаяние, разруха. Не съжалявам дори и за най-тежките сълзи и уроци от първата ми любов, въпреки, че тя за малко не ме уби. Но в един момент човек трябва да осъзнае, че носи отговорност за други хора и да постъпи разумно и честно спрямо тях и себе си. Последната година ме промени необратимо. За съжаление тя не успя да промени “мъжа ми”. Трябваше да взема много тежко решение и вярвам, че постъпих правилно. Това е”

Интересни са някои детайли от скрийншот-а, който Миглена е споделила. Тя е записала любимия си в своя телефон като Rumen R, а не като "love", "любов, коте, мечо, пухчо, пате..." или нещо друго подсказващо силни чувства на привързаност към човека насреща - НЕ! Просто "Румен Р." .

В поста й отново се говори за пари, морал, ценности, любов, бизнес... все неща, които Меги няма или не разбира.

По груби сметки двойката изкара криво-ляво по-малко от 2 години, но Мегз непрекъснато обясняваше, че е срещнала любовта на живота си. Заради нея Рончев изостави съпругата си Зорница, от която има 18-годишна дъщеря.

Двойката преживя и тежки съдебни драми, след като Рончев прекара в ареста няколко месеца по обвинение, че е обсебил лизинговия джип на риалити кифлата, оценен на 98 560 лева.

Бизнесдамата решила да спре да плаща вноските, защото имала финансови затруднения и според прокуратурата умишлено склонила любимия си и братовчед си Антон Лесов да присвоят возилото, а после го обявила за откраднато. И двамата се отърваха с условни присъди.

Освен това Рончев обвини г-жа Каканашева, че го е измамила и се е опитала да му открадне бизнеса.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати