Меню

Избрани новини

Пикантерии

Нискотарифната баровка Каканашева пътува за жълти стотинки до Йордания!

Пишман шивачката се крие с качулка, въпреки че никой не й обръща внимание

Наскоро Миглена Каканашева е пътувала на петдневна екскурзия до Йордания, видя репортер на LifeOnline.bg. Известната като „лъжливото овчарче на българския моден подиум“ е била забелязана от наш репортер да се качва маскирана с качулка на борда на нискотарифен авиопревозвач изпълняващ редовен полет по линията София – Акаба.

Не стига, че спестила купувайки си евтин билет, ами Миглена решила да се стисне и за хубаво място. Така автоматичната система я отвела чак на 17 ред рамо до рано с обикновените пасажери.

Малката хитруша обаче пак помислила, че може да мине по „тънката лайсна“ и се опитала да седне на местата с допълнително доплащане в предната част на салона.

Зорка стюардеса обаче я насмела и я пратила да си седне на седалката по билет, разказа нашият човек на борда на самолета. Мегито подвила опашка и се настанила в задната част на машината.

Но „шило в торба не седи“ е казал народа. В един момент нашенката с афинитет към звездоманията свалила качулката, с която незнайно защо се криела, и явно разочарована, че никой не й обръща внимание започнала цирка по сценарий.

През няколко минути дребосъчето от Раковски се пресягала и натискала бутона за повикване на кабинния екипаж, като от торбата с претенции вадела каприз след каприз.

В един момент нервите на иначе търпеливият старши стюард се изчерпали и той я сложил за пореден път на място със строг тон: „Госпожо, това не е ресторант, а самолет!“.

Друг интересен факт около това пътуване предизвиква недоумение.

Въпреки пропагандираната голяма любов между шивачката и нейният любим Румен Рончев, тя не е била на кратката ваканция с осъдения си приятел.

На пътешествието я придружавала нейната майка Магдалена. Твърде вероятно е заради проблемите със закона, Румен да няма възможност да напуска страната, или пък любовта им е пореден ПР трик от колекцията с номера на Каканашева.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза