Меню

Избрани новини

Клюкарник

Мегз мобилизира троловете си да плюят по Жени Калканджиева!

Модната шефка си навлече гнева на бранша заради острия си език срещу Каканашева

Постъпката на Жени Калканджиева срещу Мегз предизвика огромно недоволство в социалните мрежи. 

Почерпената Каканджиева си позволи да псува и крещи по Миглена Каканашева докато тя говореше за благотворителната си кампания #АКТИВНОДОБРО на финала на ревюто си от сцената на седмица на модата.

Макар и на всички Мегз да е дотегнала с постоянното си бутане пред камерите и търсене на всякакъв вид внимание, единствено Калканджиева си позволи да изрази отегчението си от вечното дуднене на Каканашева. Трябва да признаем, че тя го направи по несъвсем класически, но типичен за самата нея начин.

Сега накърненото самолюбие на Мегз я е накарало да мобилизира всички свои фенове и колеги влогъри, които да осъждат постъпката на „Мис България“ и се обявяват срещу нея.

Някой направиха иронии на скандала като имитираха Жени с пиянски глас. Други анализираха случилото се като описаха ситуацията като световен резил и припомниха, че това не е първата пиянска проява на Жени на публично събитие.

Добилият отново популярност със случая “Ричард Липовона”- Любомир Жечев от Къртицата, който е стар враг на Жени още от „Къртицата“ - пък се закани, че това ще бъде новата му тема за материал. Припомняме, че Любо не веднъж докара до сълзи и истерия Калканджиева с искрени изказвания по време на участието им в Къртицата.

Най-острият коментар, обаче, дойде от официалните блогъри на събитието - ATIDORA. Момичетата, които вече пета година коментират модното събитие, призоваха:

“Много ни се иска от този случай да си извадим поука и хора като Жени Калканджиева, позволяващи си да покажат такъв ярък непрофесионализъм, да не бъдат повече част от модния бизнес”.  Статията бе споделена и от страницата на Седмица на модата, което показва позицията и на организаторите на събитието.  

Ние пък сме на мнение, че Мегз си заслужава абсолютно реакцията на шефката на „Визаж“, а както някой беше казал, човек колкото и добре да живее някой ден среща Миглена Каканашева....


LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни.  

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза