Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Какъв речник само!? Миловидната Мира Добрева ругае брутално потребител в мрежа!

Уважаемият зрител бе натирен с „Марш оттук копелдак!“…

 

Мира Добрева може и да е успяла да създаде екранния образ на божа кравичка, но все по-често името й е замесено в подли схеми спрямо нейни колеги.

 

Поредния скандал, който се разгоря на „Сан Стефано“ 29 е заради изместването от екран на Драго Драганов и поставената на негово място съпруга на режисьора Жоро Торнев.

 

Както вече LifeOnline.bg писа, куп звезди се „изправиха“ виртуално в подкрепа на отстранения като водещ на предаването "БНТ на 60" Драдомир Драганов.


 

Мира Добрева мълчеше известно време, но в крайна сметка изригна под коментар на потребител, който изрази мнението си за нейното телевизионно съществуване, забележете – без да я обижда.

 

Той обаче направи грешката да я отбележи в своя пост и така привлече вниманието й, което се стовари над него с брутални обиди показвайки, че името й „Мира“ няма нищо общо с нейните манталитет и характер, наричайки уважаемия зрител „Копелдак“.

 

Водещата Мира Добрева обижда уважаемия Зрител, наричайки го "Копелдак"


Припомнете си, че в мрежата се разгоря шумна дискусия около Мира Добрева.

 

Първа "Къде е Драго?"  попита Тони Димитрова, по същото време се включи и Йорданка Христова, като се учуди на ненужната рокада, която успя да разбуни духовете.

 

Данчето попита защо се разваля един успешен продукт с поставянето на конкретната водеща в "БНТ на 60".

 

Към тях се присъединиха десетки естрадни легенди, Милица Божинова от Тоника, Ритоните Катя и Здравко, Силвия Кацарова,  Йорданка Христова, Тони Димитрова, Виктор Калев, гримьорът Бони и други.

 

Предаването се излъчва всяка събота и неделя и представя Златния фонд на БНТ, в който са документирани незабравими моменти от последните 60 години на националната телевизия.То бързо набра популярност благодарение на харизмата на Драго Драганов и интересните гости, с които говореше. През последния уикенд на екран вместо Драго Драганов цъфна Мира Добрева.

 

Името на Драганов присъства във финалните надписи в графата "редактори". По тихите коридори на Сан Стефано се шушука, че смяната не е само временна, а Мира Добрева поема шоуто и решението за рокадата е взето тихомълком.Зрителите също не са доволни от подмяната.

 

"Развалиха хубавото предаване", "Голяма грешка направиха", "Казват, че незаменими хора няма, но в случая с Драго Драганов и това предаване не е така - той е незаменим", "Спирам да гледам предаването без Драго - той беше половината предаване!".Ажда Чаушева, дъщерята на големия Мустафа Чаушев, също се включва към бойкота на Тони Димитрова: "Всички това се питаме, Тонитка. Без Драго нямам намерение и да си пусна предаването. Абсурд!"

"Докато я видя тази Мира и... каналът сам се смени", "Развалихте предаването с Мира!".

 

Това не е първи случай , в който Мира налазва успешни продукти на колегите си с амбициозни напъни за повече екранно време.

 

Припомнете си, че през май миналата година тя подмолно „ритна“ столчетата на Нора Шопова и Драго Драганов и ги замени като водещи на предаването „Питай БНТ“ посветено на Ковид пандемията. Излъчването му бе спряно на 10 юни 2021.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза