Меню

Избрани новини

Пикантерии

Мира Добрева стиска зъби и търпи изневерите на мъжа си за да запази мястото си в БНТ?

Телевизионерката била наясно с кръшкането на Жоро Торнев, но не възнамерявала да се разведе

 

Водещата на БНТ Мира Добрева отдавна знае за изневерите на мъжа си Жоро Торнев, но ги търпи.

47 годишната русокоска била наясно, че ако се раздели с режисьора ще остане без работа, защото в никоя телевизия не биха я приели.

 

Затова и разтрогването на брачния им съюз не стояло на дневен ред. Като всяка жена журналистката трудно ще преглъщала забежките на половинката си. Мира признава, че когато за пръв път разбрала какви ги върши Торнев зад гърба й, му подготвила отмъщение.

 

"След като разбрах, спрях да му гладя ризите. А беше време, в което гладех и чорапите на съпруга ми, хавлиите, чаршавите... Бях се превърнала в една приказна гладачка и чистачка. Обаче не ми дадоха медал", отчете Добрева в интервю пред столичен седмичник.

 

 

За да запази статута си на първа дама в телевизията майка, а и сигурността на семейния дом, тя решила да търпи. С Торнев се съгласили да не усложняват още повече живота си с разводи, разделяне на имущество, преместване и прочие. Затова продължават да съжителстват под един покрив в дома, който си купили заедно.

 

"Документално със сигурност все още се водим мъж и жена. Емоционално - също. Сложен е нашият творчески хаос, който е донесъл бъркотия в личните ни отношения. В отворена връзка сме с Жоро, това дава спокойствие и на двама ни", обяснява ситуацията Добрева.

 

Поради липсата на повече стаи в жилището й, с Торнев все още спят в една стая. Откровението на Мира дава ясно да се разбере, че Торнев си има нещо настрани, но за своя интимен живот Добрева не споменава нищо.

 

Припомнете си, че по време на участието й във ВИП Брадър водещата на БНТ съзерцаваше с влюбени очи младия левент Атанас Колев, което накара много зрители да подозират пробуждането на похотливи желания у милфката.

 

 

 

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати