Меню

Избрани новини

Риалити

Божана скандализира будистки монаси в Банкок (снимки)

Готвачката заведе гаджето в Тайланд

Мастършефката Божана Кацарова успява да всее смут където и да се появи, но този път потърпевшите са будистките монаси в един от 330-те храмове в столицата на Тайланд Банкок, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Преди няколко дни риалити героинята отпраши с гаджето си младият рекламист Николай Ванчев към мегаполисния град на усмивките, от където са и първите снимки от азиатската разходка на двойката.

Кадърът обаче е доста притеснителен, но не толкова за потребителите в Инстаграм, колкото за монасите грижещи се и отслужващи церемонии в храма.

Изразът на любов под формата на целувка между влюбените пред портите на домът на Буда не би разгневил последователите на учението, колкото неуважението към индийския духовен учител с божествен статут. Според каноните на будизма се забранява на разголени жени да пристъпват в храма.

За да застанат пред великият Буда, жените трябва да са с покрити до глезените крака и скрити рамене, останалото облекло е обида към Буда и последователите му.

Божана обаче е не само с голи рамене и крака, но и с прозираща дантелена горница, която със сигурност не се е харесала на монасите.

Иначе самата Кацарова се пошегува с един монах, когото излови да си бърка в носа и го пусна в едно от IG сторитата си.

Ники и готвачката изглеждат доста щастливи - „В момента с Ники изживявам нещо много хубаво. В началото не исках да афиширам връзката ни. От година и половина сме заедно. Запознахме се по работа. Той е истински, умен. Ники е феноменален“, не спира да хвали половинката си щурата кулинарка, цитират от HotArena.bg.

Близки до двойката се шегуват, че ежедневието на двамата влюбени прилича повече от всякога на меден месец.

Засега двамата нямат планове за сватба, но пък искат да обикалят по света. Коя ще бъде следващата точка от азиатската обиколка на влюбената двойка предстои да научите скоро.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати