Меню

Избрани новини

Риалити

Азис и Алекс Раева разкриха кой е Палячи! (видео)

Поредна маска падна в „Маскирания певец“

 

Добрият слух и музикални познания помогнаха на Азис (42) и Алекс Раева (40) да разпознаят емблематичното вибрато на Теди Кацарова (42), чиято маска на Палячи падна в съботната вечер, видя репортер на LifeOnline.bg.

 

След като се освободи от задушаващия я костюм, Теди разкри, че страда от клаустрофобия и носенето на маската е било истинско мъчение за нея. Успяла да превъзмогне паниката и дискомфорта едва на последното си изпълнение, но тогава пък отпаднала.

 

В ефира на „Здравей България“ Кацарова разказа, че въпреки мъченията маската й е помогнала да излезе от етикета „дъщерята на Силвия Кацарова“ и така хората са я слушали без препратки към известните й родители.

 

Най-критично се оказало второто й изпълнение I kiss the girl на Кейти Пери, когато парче дунапрен от вътрешността на маската й се откъснало и влязло в гърлото й докато пее.

 

Тя го глътнала, ала то застанало в гърлото й и едва не я удушило.

 

„Казах си „Край! Умирам!“ Бях на косъм да си сваля маската по време на изпълнението.“, разкри Теди, описвайки инцидента развълнувано.

 

 

Стана ясно, че тя не е успяла напълно да опази в тайна участието си в Маскираният певец от майка си, която била напълно наясно с нейния календар, а и нямало как да оправдае отказите от участия.

 

Силвия Кацарова се заклела да пази тайната, въпреки че много обичала да се хвали и да си разказва историите.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати