Меню

Избрани новини

Риалити

Зрители разкриха машинация в „Маскираният певец“

Според феновете на шоуто изпълненията са били на запис

Наблюдателни телезрители изказаха недоволството си от факта, че изпълненията на маскираните певци в наскоро приключилият първи сезон на шоуто са били на плейбек.

Според тях повечето песни са били предварително записани в студио и по време на лайфовете никой не е пял на живо.

Освен перфектните изпълнения впечатление правеше и неумелия синхрон с микрофона на някой от непрофесионалните изпълнители. Като примери може да бъдат дадени Джулиана Гани и Вальо Михов.

В края на сезона най-голяма полемика предизвика изпълнението на Розата. То запали яростна дискусия във Фейсбук страницата на музикалния формат дали изпълнителите не се изявяват на плейбек.

Наблюдателните зрители коментират, че Розата държала микрофона неестествено високо, докато уж пеела.

„Страхотно изпълнение, но на запис. Кофти гаф”, коментира Антония Ангелова. „Падение...Как ще и помогне изпълнение на плейбек. Страхотно шоу като замисъл и съсипано от пренавиване на участниците. А панела е в ступор. Изгледайте внимателно и вижте ръцете горе на розата а песента си продължава”, категоричен е Михаил Лазаров, цитира ХотНюс.

Победителя бе избран от зрителите - Михаела Маринова, която последна свали маската на Гарвана. Преди нея глътка чист въздух със свалени маски поеха Жана Бергендорф или Розата и Маги Джанаварова като Пчелата. Маги завърши на трето място.

По време на предаването не остана нито капка съмнение, че зад маските се крият млади жени, но интригата се поддържаше до последно от изпълненията на всяка една от тях.

Всички финалисти този път, като за последно, изпяха по две песни, като единствената българска бе на Пчелата- „Високо” на ФСБ. Досега всеки участник имаше право да изпълни само по една песен.

Победата зависеше единствено от вота на зрителите, а победителят не спечели парична или предметна награда както в други предавания, а само статуетка и любовта на публиката. Тя пък се обяви категорично шоуто да продължи, така че втори сезон на „Маскираният певец” очевидно ще има.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати