Меню

Избрани новини

Риалити

Алисия пак се изтърва! Певицата разкри кой се крие зад маската на Гарвана и кой е Розата?!

Трудно, но интересно и вълнуващо е било участието на двете певици в мистериозното риалити

Алисия направи съвсем реално предположение, кои певици се крият зад маските на Гарвана и Розата. Предположенията й за Гарвана са, че това е колежката й Десислава, а за Розата смята, че е певицата Роберта.

Алисия и Дивна, в костюмите на Принцесата и Пилето отпаднаха на полуфинала на шоуто „Маскираният певец“.

И двете изпълнителки са изключително доволни, че са стигнали до 12-ия предпоследен лайф на предаването и споделят своите впечатления от това приятно за тях предизвикателство.

„Това е едно от най-великите телевизионни приключения“, заявява  ентусиазирано Дивна.

На нея й било доста дискомфортно в костюма, наподобяващ  черупка от яйце, тъй като ограничавал движенията й и бил предизвикателство към нейната мобилност.

И Алисия и Дивна са категорични, че за певците това изживяване е било с една идея по-затрудняващо от това на актьорите, тъй като гласовете им са по-разпознаваеми и е трябвало да ги преправят доста по-сериозно.

На Дивна не й е било толкова трудно да се крие от близките си за съботните си отсъствия, тъй като семейството й живее в Русе и не са с нея в ежедневието й, а ако някой я попитал нещо, казвала, че е на репетиции или на участие.

За Алисия този момент от преживяването е бил значително по-тежък и певицата е обяснявала, че записва нови песни и снима клипове към тях, което не е лъжа, но в един момент се изчерпала с вариантите.

Особено тежко й било, когато й пишели фенове, че знаят, че тя е Принцесата, че я подкрепят и че ще гласуват за нея, а тя не им е отговаряла нищо.

„Аз винаги съм пяла предимно мои песни и за мен беше голямо предизвикателство, тъй като се изявих и в други жанрове“, коментира Алисия.

Трудно е прикривала гласа си, тъй като смята, че гласът й е много специфичен и разпознаваем.

Нейни колеги и приятели също я подпитвали, но тя естествено отричала, тъй като по договор е забранено да се издава, дори и пред най-близки хора.

Изпълнителката постоянно се е спъвала в своята рокля, а маската я задушавала, тъй като страдала от клаустрофобия, но в името на шоуто издържала геройски.

Тя пожелава на всички бъдещи поканени да участват в предаването популярни личности, да приемат, защото ще изпитат невероятно удоволствие и вълнение от това.

Следващата събота е финалът на шоуто. Своите маски ще свалят Розата, Гарванът и Пчелата.

Те ще изпеят по две песни във финалната вечер.

Към тях ще се присъедини и един отпаднал вече участник, който се завърна с нова маска - Тиборгът.

Кой от тях ще се окичи с короната на финалиста, ще разберем на 7 декември от 20 часа.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати