Меню

Избрани новини

Риалити

Голям футболен шеф се крие зад маската на Бухала в „Маскираният певец“! (видео)

Не е Боби Михайлов…

Актуалната ситуация в БФС и оставката на Боби Михайлов бяха основа за голяма част от шегите в съботния лайф на шоуто „Маскираният певец“. Повод за това обаче станаха съмненията, че сред участниците в предаването има и голяма футболна звезда.

Макар и пеенето да не е най-големият му талант, Бухалът показа, че е родолюбец и ценител на жените.

Неговата самоличност предизвика небивал интерес, но и бързо бе разконспириран. Според зрителите и следователския панел в ефектният костюм на Бухала се крие голямата футболна звезда от близкото минало Валентин Михов.

Жестовете и маниерите на Бухала много напомнят за Валентин Михов

Кое от предаванията в новия телевизионен сезон следите?

Той се съгласил да облече тежкия костюм и да се бори наравно с певци и актьори, а уликите, че е голям играч и ценител на жените, изисканият стил, който е неизменна част от него, и че през 1994 г. е бил в САЩ го издадоха доста бързо.

Миналата събота Бухалът спечели сърцата на публиката с изпълнение на песента "Хубава си моя горо", по стихотворението на Любен Каравелов.

 

Докато Вальо Михов е начело на Български футболен съюз, българският национален отбор по футбол достига най-големия си успех - четвърто място на световното първенство през 1994 г. в САЩ.

Според някои слухове, всеки от участниците е напълно наясно кога ще бъде разкрита самоличността му, защото изпълненията и броят концертни участия били договорени предварително.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати