Меню

Избрани новини

Риалити

Не е Николина Чакардъкова! Ненчо е Кукера! Актьорът разкри – Победителят е жена!

Ето защо Геро настояваше, че зад маската се крие народната певица

Ненчо Балабанов се оказа под костюма на Кукера. Той е поредният отпаднал от „Маскираният певец“ на метри от финалната права.

Детективският панел успя да разгадае Ненчо още преди няколко предавания.

Един от панелистите Геро комично и настоятелно твърдеше, че това е Николина Чакардъкова. Актьорът знаел това от самото начало, но не искал да порти колегата си и затова всеки път, когато водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека го питали за предположение, то той назовавал категорично името на Чакърдъкова, писа HotNews.

Ненчо Балабанов е поредното име, което се легализира пред публиката в музикалното телевизионно шоу на NOVA "Маскираният певец". На последната си изява Кукера изпълни "L'italiano" на Тото Кутуньо и накара публиката да стане на крака и да го аплодира.

Кукера е 10-тата свалена маска. В предишните 9 лайфа паднаха костюмите на: Албена Михова (Лъвът), Пеперудата (Прея), Шотландеца (Юлиан Константинов), Бика (Филип Аврамов), Пауна (Иван Звездев), Коконата (Джулиана Гани), Рицаря (Димо Алексиев), Звездата (Бате Енчо), Бухала (Валентин Михов), Шапката (Къци Вапцаров).

Междувременно стана ясно, че Жена ще е големият победител в „Маскирания певец”. Разкритието направи самият Ненчо отбеляза, че за полуфинала се класирали пет образа, а имитаторът на Бойко Борисов е сигурен, че всички те са жени.


"Сигурен съм в това”, каза Ненчо на Зуека и Рачков. „Ако зад някоя от маските се крие мъж, то той е готов да спечели титлата жена на годината”, пошегува се още Балабанов.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати