Меню

Избрани новини

Риалити

Звездата в "Маскираният певец" свали маската си! Коя е тя? (видео)

Любимец на децата и водещ с голямо чувство за хумор се оказа под маската на Звездата

В четвъртия лайф на атрактивното шоу "Маскираният певец" на 5 октомври едни срещу други се изправиха Звездата, Бухалът, Пеперудата, Пчелата и Гарванът, Шотландецът и Шапката.

За всеки от анонимните участници се излъчиха нови улики, които да помогнат на детективския панел - Гала, Мария Илиева, Ники Кънчев и Герасим Георгиев - Геро да ги разпознаят по-лесно.

Звездата и Бухалът премериха първи сили на четвъртия лайф на лъскавото шоу.

В първото си представяне Звездата си беше избрала песента на молдовската поп група O-Zone - "Dragostea Din Tei".

За второто си участие Звездата изпя позабравения летен хит от 2011 г. на Michel Telo - "Ai Se Eu Te Pego".


За втората сценична изява на Звездата Ники Кънчев предположи, че това може би е варненската рап звезда 100 Кила, Гала потвърди мнението си от първото представяне на Звездата, че това е Иван Динев-Устата, Геро изрази съмнения, че това е бате Енчо, Мария Илиева също заподозря, че именно бате Енчо се крие зад маската на Звездата.

Бухалът в първия си лайф избра песента на Д2 "Аз и ти", а в този лайф предпочете "Let It Be" на Beatles.

Тогава дететктивския панел изрази съмнения за д-р Енчев или Вальо Михов.


След изгледаните нови улики за Бухала и новото му изпълнение, детективите единодушно предположиха, че това не е човек, който се занимава професионално с музика и че в костюма на Бухала се е скрил футболния корифей Валентин Михов.

След зрителското гласуване напред към следващите лайфове безпрепятствено продължи Бухала, а Звездата изчака повторното гласуване на вечерта.

Истинска тройна битка последва в "маскираното шоу" между Гарвана, Пеперудата и Пчелата.

Първа се изяви Пеперудата с нови улики и нова песен, а именно "Money" на Cardi B.

Детективите отново бяха впечатлени от гласовите опции на Пеперудата и избора на парче, след Нирвана пт първия лайф на Пеперудата.

В първото представяне на Пеперудата, от панела имаха съмнения за Прея или Диона.

Този път Геро потвърди мнението си за Прея, Гала и Мария също, само Ники Кънчев се отлюспи от колектива и назова Петя Буюклиева за Пеперудата.

Втора от трибоя на сцената излезе Пчелата, като и този път с много женствен избор на песен - "Hallo" на Адел, след като на първия си лайф изпя "Whenever, Wherever" на Шакира.

Тогава детективите заподозряха, че зад маската на Пчелата се крие Люси Дяковска, певицата и продуцент Веси Бонева или Михаела Маринова.

Тази вечер Ники Кънчев отхвърли мнението си от миналия път, че това е млада певица, изгряла от модерните тв формати като Мишето Маринова и този път каза - Поли Генова, Мария Илиева отхвърли това предположение на Кънчев под предлога, че Поли Генова скоро е родила и все още не е възвърнала формата си, а Пчелата е видимо доста фина и заяви не много убедено, че може би това е Михаела Маринова, Герасим Георгиев - Геро изказа мнение за колежката си актрисата Невена Бозукова, Гала се изказа, че това е варненката Деси Добрева.

Пеперудата и Пелата показаха, че са готови на всичко да продължат напред, но на арената излезе и Гарванът, който предния път заложи на QUEEN.

На 5-ти октомври вечерта Гарванът отново заложи на класика в жанра и взриви сцената с песента на Tina Turner "Proud Mary".


В предишното му представяне, детективския панел заподозря, че зад перата и острия му клюн се крие - Зорница София или актрисите Яна Титова, Яна Маринова, а може би Деси Добрева.

Този път Геро потвърди съмненията си за Яна Титова, Гала се извъртя от мнението си за Яна Маринова и подаде името на Мая Бежанска, Ники Кънчев заложи на Сантра, а Мария Илиева избухна със съмнение за Христина ХристоваТита.

След зрителския вот Пеперудата и Пчелата продължиха напред, а Гарванът остана за повторното гласуване в края на вечерта, когато тримата загубили битките си получават още един шанс да продължат към следващите лайфове.

Последният двубой за вечерта се заформи между Шапката и Шотландеца.

Шапката в първия си лайф заложи на парчето "No escape" на Dubioza Kolektiv. Детективите тогава предположиха, че под Шапката се е захлюпил Стефан Вълдобрев, Люси Дяковска или Гъмов.

Този път Шапката пак избра балкански ритми и изпълни "Disko partizani" на Shante.


В този лайф Ники Кънчев заподозря, че в Шапката се крие Ники Станоев, Гала изрази съмнение, че това е цирковия артист Енчо Кирязов, Геро изказа мнение за кукления актьор и продуцент Краси Ванков, Мария Илиева потвърди догадките си за Станимир Гъмов.

Шотландецът в първото си представяне избра песента "Old Man River" на Righteous Brothers.

 

Тогава детективите изказаха предположения за Калин Сърменов, Юлиян Константинов и Боби Турбото.

Във втората си сценична изява Шотландецът се представи със "Soli" на Adriano Celentano.

 

Сега Ники Кънчев предположи, че в неговия костюм е Юлиян Константинов, Гала се отказа от това предположение и този път заложи на Теодор Салпаров, Геро заложи на Калин Сърменов, а Мария изказа предположение за Пощальонът Пейо.

След зрителския вот Шапката продължи напред към следващите лайфове, а Шотландецът остана за повторното гласуване.

А след повторното гласуване в края на шоуто, зрителите решиха - към следващото шоу да продължат Шотландецът и Гарванът, а Звездата да свали своята маска.

Звездата си махна маската и там се оказа... Бате Енчо!!!

Водещият и актьор Енчо Данаилов, когото бяха заподозряли детективите от панела - Геро и Мария.

Любимият водещ на детското предаване за таланти "Кой е по-по-най" е роден в Русе и винаги е в центъра на детски партита и програми.

Голям почитател е на японската култура и говори японски език.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати