Меню

Избрани новини

Риалити

Три маски свалиха в „Маскираният певец“ (снимки и видео)

Светлината бе разкрита от панела

 

Три маски паднаха в съботната вечер в шоутоМаскираният певец. Двама гости в костюми от миналия сезон и един от състезателите разкриха самоличността си.

 

Стефан Илчев  (38) напусна състезанието след като умело бе разкрит от панела, подарък за зрителите бяха изпълненията на Драго Чая (49) в костюма на Кукера и Славин Славчев (29) под перушините на Гарвана от сезон едно.

 

За финална подкрепа от зрителите се бориха Булката и Светлината, като розовата рокерка бе избрана да продължи.

След като беше разконспирирано, че с пламъка на Светлината свети най-добрият имитатор на Марая Кери у нас и победител от „Като две капки вода“ - Стефан Илчев, той свали маската и призна, че задачата му никак не е била лесна. Той сподели, че за да скрие участието си в шоуто е лъгал, че пътува ис страната -

 

"Миналата събота бях в Мелник, днес съм в Банско... Обиколих цяла България благодарение на вас...", пошегува се любимецът на публиката.

 

Съмненията на Детективите се въртяха около самия Илчев, Жана Бергендорф и Виктория Георгиева, но уликата дамски обувки с токче номер 44 затвърдиха подозренията, че в костюма се крие именно гласовитият бургазлия.

 

Покрай гостуването на ексфактора Славин Славчев, който свали маската на Гарвана, лъсна и гаф на продукцията. Редакторите не бяха уведомили участника за подготвените улики, в които се казваше, че че той се е разделил с нещо много важно в живота си за да стане мтова, което е и че е бил много близо дао дъгата. Това насочи панела към мисълта, че Гарвана е хомосексуален.

 

След неговото изпълнение стана ясно, че той не е запознат с уликите за себе си и не разбираше защо са казали, че се е отказал от нещо заради кариерата си и че е минал под дъгата. Но довери, че „не е на другия бряг“.

 

Още от първите тонове изпети от Кукера стана ясно за панела, че това е водещият Драго Драганов, въпреки че пробваше да имитира любимеца на няколко поколения българи Веселин Маринов.

За гост следовател в детективския панел беше поканен Любо Нейков.

 

Припомняме, че маските вече свалиха Милена Славова беше Книгата, Есил Дюран като Ангела, Борис Солтарийски като Змията и Поли Генова като Очите

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати