Меню

Избрани новини

Риалити

Есил Дюран свали маската!

Както предположихме под маската на Ангела се криеше известната певица

 

Разпознаваемият глас и специфична певческа техника издадоха самоличността на Есил Дюран, която се криеше в пернатия костюм на Ангела в поредния лайф на „Маскирания певец“.

 

Както LifeOnline.bg вече писа, певицата и дизайнер, която обича да използва пера в тоалетите си, се оказа скритата звезда под впечатляващата маска на Ангела.

 

„Преживях нещо съвсем различно и ново – освободих се от себе си поне за известно време. Успях да изляза от Есил Дюран и си починах от нея за кратко. Беше много трудно и през цялото време се чудех как да направя нещо различно с гласа си, за да не ме познаят.“, сподели Есил Дюран, която до последния момент оспорваше своето място в артистична надпревара заедно с Булката и Плашилото.

 В уликите за съботното представяне на Ангела, се говореше за голяма драма преживяна в миналото. Изпълнителката, която изглежда феноменално за своите 51 години, повдигна завесата за този тъй тежък момент в живота си - жестока автомобилна катастрофа в Скандинавието, от която все още има белези.

 

Инцидентът се случва, докато тя обикаля Норвегия по участия в края на миналия век.На най-високата точка в Норвегия - Норд Кап, шофьорът заспива от умора на волана и бусът се удря в огромна скала, която е точно от страната на Есил Дюран. Тя понася удара и от цялата апаратура, която се намира отзад, а седалката на човека до шофьора се блъсва в коленете и счупва таза й.

 

Певицата е почти потрошена от преден, страничен и заден удар в един миг. Двама души, които седят до нея, също падат върху й, защото буса потъва в канавка.

Единственото, което остава здраво, е мозъкът на певицата. Цялото й тяло е с множество фрактури - счупени челюсти, крак, ръка, ключица, таз. Езикът на Есил остава навън с часове, изсъхнал и целият в стъкла, припомня подробности HotNews.bg.

 

 

Прозорецът на буса се счупва в лицето й и раздира цялата й кожа. Вокалните и сценични битки в Маскираният певец в последния епизод бяха между Ангелът и Баба Яга, Булката и Светлината, Златният и Плашилото.

 

Новите улики добавиха и нови имена в предположенията на панела. Сред потенциалните участници зад маските се наредиха Асен Блатечки, Lady B, Стефан Илчев, Евгени Минчев, Китодар Тодоров и други.

 

По време на четвъртата вечер, наситена с костюми и впечатляващи изпълнения, на сцената се завърна отново костюма на Пчелата, представен от певицата Йоана.

 

„Това шоу е истинска магия и няма да повярвате колко стриктно се пази всичко!“, разказа тя за емоцията от участието си в шоуто.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати