Меню

Избрани новини

Риалити

Изумление обзе публиката – Борис Солтарийски изскочи от маската на…

Две маски паднаха на сцената в събота

 

Борис Солтарийски се оказа голямата изненада в мистериозното шоу – „Маскираният певец“.

 

В събота зрителите решиха Змията да свали маската, а под най-тежкия костюм на сцената се оказа именно певецът на Славаи.

 

Борис Солтарийски е Змията

„Успях да крия умело присъствието си в предаването – сега съм на участие в Пловдив. Вече наистина ще знаят къде съм бил.“, сподели Солтарийски в костюма на Змията, който оспорваше място в шоуто с Мозъка и Книгата.

 

Никой не предполагаше, че снажният участник всъщност е музиканта от "Ку-ку бенд" и и логично всички бяха шашнати. Част от тях не бяха разбрали, че шефът на Солтарийски Слави Трифонов и продуцентът Маги Халваджиян се помириха след скандали и дори съдебни битки.

 

 

Зрителите бяха убедени, че в Змията се крие Благой Георгиев или Ирина Флорин заради уликата, че любимият й цвят е лилав. За първи път в историята на шоуто линиите за гласуване бяха отворени втори път поради равен резултат на двама от участниците.

 

Нови артистични двубои изправиха едни срещу други останалите седем участника в шоуто. В звездна надпревара влязоха Макаронът и Змията, Мозъкът и Хищницата, и Бебето, Книгата и Палячи.

 

 

Изпълнението на Хищницата изправи на крака панела, в който се присъедини и актьорът Ники Сотиров. Сред новите заподозрени имена се наредиха Нона Йотова, Деси Слава, Петя Буюклиева, Райна, Нели Рангелова, Дани Милев и други представители на българския шоу бизнес.Зрителите видяха отново и костюма на Пилето, в който се беше скрила Лазара Златарева, известна като Кака Лара.

 

„Благодаря за поканата и това нереятно приключение! Беше трудно да стоя под маската, защото трябваш да мълча и да пазя тайна. Най-големите фенки на това предаване са моите дъщери, които нямат идея, че съм тук – поздравявам ги!“, сподели емоциите Лара, която призна, че е била сигурна, че ще бъде разпозната от Владо Пенев, писа ХотНюз.

 

 

Кака Лара се завърна с Пилето

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати