Меню

Избрани новини

Клюкарник

Преслава се ядоса на “злобните сайтчета” – "Потърсих Галена по телефона!"

Повод за избухването станаха укори, че не е проявила съчувствие в социалните мрежи

 

Преслава, която стоически изтърпя всички писания по свой адрес, ескалирали покрай пластичните й корекции и случващото се в личния й живот, сега не издържа и изригна.

 

Чашата на търпението й преля и тя нахока журналистите писали наскоро за нея.

 

Повод на виртуалното й навикване по някои медии станаха обвиненията, че само тя не се била заинтересовала какво е здравословното състояние на колежката й Галена, която бе диагностицирана с коронавирус.

 

Оказа се, че Преслава е потърсила лично по телефона старата си дружка за да провери как се чувства и дали всичко с нея е наред,

Тъй като в социалните мрежи, певиците не си обменят видима комуникация, някои таблоиди отбелязаха липсата на съчувствие от страна на Преслава, а това очевидно я е вбесило.

 

 

Добричлийката е бясна, че неосведомени „злобни сайтчета“, както ги нарича тя,  я хулят и плюят и обяснява, че предпочита личния контакт отколкото празни пожелания в социалните мрежи.

 

Преслава се ядоса на злобните сайтчета

 

Припомнете си, че Галена обяви, че е болна от коронавирус на 7 юли, след нея заразена се оказа и колегата й Деси Слава, която няколко дни премълчаваше новината, която първо LifeOnline.bg съобщи, но най-накрая потвърди.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза