Меню

Избрани новини

Клюкарник

Деси Слава потвърди, че е болна от коронавирус!

Засега всичко при нея протича много леко, няма температура, само отпадналост

 

След известно мълчание, фолк певицата Деси Слава най-накрая потвърди, че е заразена с covid-19, както първо съобщи LifeOnline.bg на 9 юли.

 

Тя се оказа поредната популярна личност с положителна проба за актуалната зараза още преди седмица. След като информацията бе изнесена публично от нашата медия, фолк певицата се принуди да потвърди слуховете, че е заразена, но побърза да успокои, че се чувства сравнително добре и надали ще се наложи болнично лечение.

 

Изпълнителката е под карантина у дома, като никой друг от семейството й не е заразен.  Деси се е заразила малко след Галена (5 юли), като симптомите са били леко главоболие, после загуба на вкус и обоняние.

 

Деси осъзнала, че е лепнала не настинка, а опасния вирус след като видяла изявлението на Галена. Тя разказа, че има същите симптоми с изключение на това, че Деси не вдигнала температура, но била леко отпаднала.

 

След като се консултирала с колежката си блондинката решила да се тества и си направила PCR-тест в частна лаборатория, който дал положителен резултат.

 

 

Семейството на певицата също е тествано, но са дали отрицателни резултати. "Чувствам се добре, започвам да си връщам обонянието и вкуса, температура не съм имала въобще. Явно симптомите протичат различно при всеки човек. Въобще не вярвах, че може толкова лесно да преминеш през това. Може би защото съм по-млада и нямам здравословни проблеми", добавя тя.

 

Предполага се, че Деси се е заразила на някое участие. "Възможно е да съм се заразила в онази вечер, на участието, там имаше доста хора... Но още на следващата сутрин да се развие вируса.... не знам", чуди се певицата.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза