Меню

Избрани новини

Риалити

Родата на Халваджиян скочи на Нона Йотова: Отмъщава си защото не може да пее!

Депутатката издейства глоба на „Като две капки вода“

 

Братовчедката на Маги Халваджиян, Ани Халваджиян, сджафка Нона Йотова, след като червената депутатка издейства глоба на арменеца за завръщането на публиката в "Като две капки вода".

 

Последните две издания на имитаторското шоу се състояха пред фенове, въпреки разпоредбите на здравния министър Кирил Ананиев посещението на публика на културни събития да бъде с максимален капацитет от 30% и то само на открито. Според заповедта посещенията на закрито са позволени само в киносалоните, където отново не трябва да нахвърлят 30% от максималния капацитет.

 

Миналият петък по време на парламентарния контрол Йотова обърна внимание на министър Ананиев, че в "Капките" не са били спазени противоепидемичните мерки, за което LifeOnline.bg вече ви информира.

Червената функционерка е нямала други важни държавнически дела за вършене и е седнала внимателно да прегледа записите на предаването за да открие нарушения.

Тя констатирала, че на места е имало единични случаи на посетители без поставени маски, както и нарушаване на допустимата физическа дистанция.

 

"Мисля, че госпожата депутат ни се сърди, откак благодарение на "Капките" стана ясно, че не може да пее. Но не сме виновни ние, в този формат се пее на живо... Затова пък сега е в парламента, представителка на столетницата... Дотук предимно правеше селфита. И те не й се удават особено. По-скоро са в графата скеъри, отколкото секси. Но ето, може би най-сетне Нона намери призванието си - ще подава сигнали от високата трибуна. Това вече категорично оправдава заплатата й, кво?", изригна срещу Йотова Ани Халваджиян, цитирана от ПИК. 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.


 Коментари (2)

Мария Стефанова Не е необходимо някой да урежда глоба. В случая ясно се виждаше, че правилата, въведени за всички граждани, не се спазват. Г-н Халваджиян говореше за морал и възпитание, колко бил уважителен Фики към Васил Найденов и прочие, но който си е тарикат, не му харесва да понася отговорност на свой гръб.
29.05.2020 16:20 / Отговор
Роза Да, никой не оспорва, че заслужават глоба. Но народен представител да се занимава с това, при все че е доста реваншистко, мисля че има по-важни дела за вършене в полза на избирателите. Например да се заеме с качеството на вносни продукти и храни, което се разминава с това на останалите страни в Европа в наш ущърб.
29.05.2020 20:05

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати