Меню

Избрани новини

Риалити

Звездни хонорари! Кой колко получи за участието си в „Маскираният певец“

Победителката и финалистките с еднакъв хонорар

Любимката на публиката, която надви всички участници в “Маскираният певецМихаела Маринова е припечелила 13 500 лева, за да се преобрази в Гарвана. 

Костюмът на загадъчния Гарван се оказал най-сложен за изпълнение и тежал 20 килограма, призна стилистката Кремена Халваджиян.

В процеса на създаването му се наложила цялостна промяна в конструкцията му. Тъй като тежал 30 килограма, а Михаела била доста крехка и само с 18 кг. по-тежка от дрехата, се наложило да бъде преправян така, че да може да го носи. 

Вотът на зрителите отреди победата за Гарвана Михаела. На второ място се класира Розата – Жана Бергендорф, а трета – Пчелата Маги Джанаварова.

Победителят не спечели парична или предметна награда, както е в другите предавания, а само статуетка доказателство за любовта на аудиторията.

Според договорите, които сключили 16-те участници, всеки един от тях е прибирал по 1500 лева на участие.

Така тримата финалисти Мишето, Жана и Маги получили за изпълненията на десет песни по 13 500 лева. С най-нисък хонорар заради единичните си музикални изяви и ранно отпадане  от надпреварата, се оказаха Паунът Иван Звездев и Коконата Джулиана Гани. Те заработили скромните 1500 лева.

Бикът Филип Аврамов отпадна в петия епизод, но на финала бе върнат отново в играта заради реклама на бира и се появи маскиран като Тиборг. За трите си музикални изпълнения и допълнителната си изява актьорът прибрал общо 6 бона, писа Secret.bg.

Освен за стойността на хонорарите, участниците давали съгласие и за тлъсти глоби, които плащали, ако нарушат някоя от клаузите в договора си.

10 000 лева за участник, който разкрие дори неволно самоличността си. Ако не се яви навреме на репетиция или снимачен ден, без да е налице уважителна причина, той дължи неустойка от 10 лева за всяка минута закъснение. Същото е при по-рано тръгване, както вече LifeONline.bg информира.

Някои от участниците обаче са обвързани с продуцентски договори с други компании, на които са длъжни да отчетат процент от заработеното.

Сред тях са победителката Михаела, Прея и Алисия. Дали Саня Армутлиева, Графа и Виктор Касъмов са сложили ръка на някой друг лев от полагащото се на изпълнителите, можем само да гадаем.

Ето колко би трябвало да са получили маскираните, като изключим глобите и процентите на продуцентите им:

Ненчо Балабанов – 10 500 лв, Алисия – 10 500 лв, Къци Вапцаров – 9 000 лв, Вальо Михов – 9 000 лв, Прея – 6 000 лв, Албена Михова – 6 000 лв, Юлиан Константинов – 4500 лв, Бате Енчо – 3000 лв, Димо Алексиев – 3000 лв.

Колко са заработили водещите Зуека и Рачков и панелистите Гала, Ники Кънчев, Геро и Мария Илиева, очаквайте да научите скоро първо от нашата медия!

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (1)

НАПАДЖИЯТА ДА НЕ ЗАБРАВЯТ ДА СЕ ОТЧЕТАТ!!!
14.12.2019 16:23 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Вярвате ли, че Юлиан Вергов е пребил Диана Димитрова?

 

Покажи резултати