Меню

Избрани новини

Звездите

Бивша приятелка съди Шая Лабъф за насилие – бил патологичен лъжец и насилник (видео)

Певицата Сиа потвърди за порочния характер на звездата от "Трансформърс"

 

Певицата Сиа призна, че е пострадала емоционално заради Шая Лабъф, който през 2015 г. той участва в нейния видеоклип към песента "Elastic Heart". 

 

Тя споделя тези факти в подкрепа на певицата FKA twigs (Талия Дебрет Барнет) и други момичета, които са били малтретирани от актьора.

 

Сиа каза, че Шая я принуждавал да прави секс, изневерявайки, и лъжейки я, че по това време той не е имал връзка. Изпълнителката нарече актьора патологичен лъжец и болен човек.

 

"Аз също страдах емоционално заради Шая, патологичен лъжец, който ме подмами да имам сексуална връзка с него, твърдейки, че той си няма никого. Вярвам, че е много болен и му съчувствам. И на неговите жертви." , публикува Сиа в Twitter.

 

Певицата с 9 номинации Грами получи подкрепа от колежката си Талия Дебрет Барнет, по-известна като FKA twigs, която наскоро заведе дело срещу Лабъф. 

 

"Съжалявам, Сиа. Ето защо реших публично да споделя моя опит. Трябва да се подкрепяме", каза Барнет, като й благодари за вдъхновението и солидарността.

 

На 11 декември в интервю за The New York Times FKA twigs заяви, че Лабъф нееднократно и е посягал, емоционално и физически я е унижавал, а също и умишлено я е заразявал с полово предавани болести.

 

В жалбата си до съда тя описва съвместното им пътуване до Лос Анджелис, по време на което актьорът разкопчал колана в автомобила си и заплашил, че и двамата ще се разбият, ако приятелката не му признае любовта си.

 

 

Според тъжителката тя го помолила да спре колата и да я пусне. Когато пристигнали на бензиностанцията, Барнет грабнала нещата си от багажника и се опитала да избяга, но Лабъф я последва и я върнал обратно в колата.

 

Пострадалата също припомня инцидент, при който актьорът внезапно започнал да я души посред нощ

 

"Това, което преживях с Шая, беше най-лошият период в живота ми. Мисля, че никой не би повярвал, че това се е случило с мен и смятам, че в това е проблемът. Може да се случи на всеки." - подчерта тя.

 

Певицата и актьорът започнаха да се срещат през 2018 г., връзката им продължи малко по-малко от година. Според Барнет тя се решила да говори за случилото се чак сега, защото се страхувала, че ще навреди на кариерата му и смятала, че няма да й повярват. 

 

Тя подчерта, че за нея е важно да предупреди хората за това как се държи насилникът и че дори публично лице с надеждна среда може да попадне в този капан.

 

Първите тревожни сигнали се появяват още в началото на връзката им, когато Лабъф й показва „прекомерни признаци на внимание“. След като започнали да се срещат, той я убедил да се премести в Лос Анджелис. Според Барнет партньорът й е забранил да общува с приятели и дори роднини.

 

Бившата стилистка на Шая Каролин Фо също говори за злоупотреби. Според нея веднъж, когато бил пиян, актьорът я блъснал на леглото и тя си ударила главата, която започнала да кърви. 

 

"Той направи толкова много, за да разбие жените и сега се крие зад лечението си", казва Фо пред The Times.

 

Шая Лабъф заяви в коментар пред Ню Йорк Таймс, че "много от тези твърдения са неверни". Но признава, че е длъжен да даде възможност на жените да говорят публично и „трябва да поеме отговорност за това, което е направил“

 

"Няма оправдание за алкохолизма или агресията ми, само това мога да кажа. От много години съм жесток към себе си и към всички останали. Имам минало за това как съм наранил най-близките си хора. Срам ме е от тази моя история и съжалявам всички, които съм наранил. Не мога да кажа нищо повече ", оправдава се той.

 

Лабъф премина през 12-стъпкова програма за управление на пристрастяването и се срещаше с психотерапевт, но по собствените му думи той никога не сее  възстановил от алкохолизма и не се е отървал от посттравматичното стресово разстройство.

 

Припомнете си, че по-рано актьорът беше задържан няколко пъти по обвинение в нападение и хулиганство, а по-късно твърденията бяха отхвърлени. 

 

През 2015 г. в мрежата се появи видео, в което той удря в лицето бившата си приятелка Миа Гот. По-късно моделът каза, че нападението е станало на многолюдно място, но никой не й е помогнал. 

 

След това непознатите, снимащи с телефоните си звездата от „Трансформърс“, предложи да го качат в колата им за да го закарат. Във видеото той им казва: "Ако бях останал, щях да я убия.".

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 

 Коментари (1)

Dion Dublin Здравейте на всички, казвам се Дион Дъблин, от Финландия. Искам да споделя свидетелството си тук, за да разбера на всички как съм върнал жена си с помощта на д -р Огундел, заклинател на заклинания. Съпругата ми ме напусна повече от 6 години, търсих помощ навсякъде, но никой не можеше да ми помогне. Миналата седмица открих хора, които говорят за д -р Огунделе в различни форуми и как той им помага и при проблемите им, веднага се свързах с д -р Огунделе и той отговори и започна работата си след 24 часа, жена ми, която напусна преди 6 години, ми се обади и се върна обратно у дома, това не са само истории, това е моят истински житейски опит, този човек е много мощен, свържете се с него за всякакъв вид помощ и ви уверявам, че ще ви помогнем на 100%. Свържете се с него на WhatsApp и Viber: +27638836445.
31.08.2021 17:01 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза