Меню

Избрани новини

Звездите

Бивша приятелка съди Шая Лабъф за насилие – бил патологичен лъжец и насилник (видео)

Певицата Сиа потвърди за порочния характер на звездата от "Трансформърс"

 

Певицата Сиа призна, че е пострадала емоционално заради Шая Лабъф, който през 2015 г. той участва в нейния видеоклип към песента "Elastic Heart". 

 

Тя споделя тези факти в подкрепа на певицата FKA twigs (Талия Дебрет Барнет) и други момичета, които са били малтретирани от актьора.

 

Сиа каза, че Шая я принуждавал да прави секс, изневерявайки, и лъжейки я, че по това време той не е имал връзка. Изпълнителката нарече актьора патологичен лъжец и болен човек.

 

"Аз също страдах емоционално заради Шая, патологичен лъжец, който ме подмами да имам сексуална връзка с него, твърдейки, че той си няма никого. Вярвам, че е много болен и му съчувствам. И на неговите жертви." , публикува Сиа в Twitter.

 

Певицата с 9 номинации Грами получи подкрепа от колежката си Талия Дебрет Барнет, по-известна като FKA twigs, която наскоро заведе дело срещу Лабъф. 

 

"Съжалявам, Сиа. Ето защо реших публично да споделя моя опит. Трябва да се подкрепяме", каза Барнет, като й благодари за вдъхновението и солидарността.

 

На 11 декември в интервю за The New York Times FKA twigs заяви, че Лабъф нееднократно и е посягал, емоционално и физически я е унижавал, а също и умишлено я е заразявал с полово предавани болести.

 

В жалбата си до съда тя описва съвместното им пътуване до Лос Анджелис, по време на което актьорът разкопчал колана в автомобила си и заплашил, че и двамата ще се разбият, ако приятелката не му признае любовта си.

 

 

Според тъжителката тя го помолила да спре колата и да я пусне. Когато пристигнали на бензиностанцията, Барнет грабнала нещата си от багажника и се опитала да избяга, но Лабъф я последва и я върнал обратно в колата.

 

Пострадалата също припомня инцидент, при който актьорът внезапно започнал да я души посред нощ

 

"Това, което преживях с Шая, беше най-лошият период в живота ми. Мисля, че никой не би повярвал, че това се е случило с мен и смятам, че в това е проблемът. Може да се случи на всеки." - подчерта тя.

 

Певицата и актьорът започнаха да се срещат през 2018 г., връзката им продължи малко по-малко от година. Според Барнет тя се решила да говори за случилото се чак сега, защото се страхувала, че ще навреди на кариерата му и смятала, че няма да й повярват. 

 

Тя подчерта, че за нея е важно да предупреди хората за това как се държи насилникът и че дори публично лице с надеждна среда може да попадне в този капан.

 

Първите тревожни сигнали се появяват още в началото на връзката им, когато Лабъф й показва „прекомерни признаци на внимание“. След като започнали да се срещат, той я убедил да се премести в Лос Анджелис. Според Барнет партньорът й е забранил да общува с приятели и дори роднини.

 

Бившата стилистка на Шая Каролин Фо също говори за злоупотреби. Според нея веднъж, когато бил пиян, актьорът я блъснал на леглото и тя си ударила главата, която започнала да кърви. 

 

"Той направи толкова много, за да разбие жените и сега се крие зад лечението си", казва Фо пред The Times.

 

Шая Лабъф заяви в коментар пред Ню Йорк Таймс, че "много от тези твърдения са неверни". Но признава, че е длъжен да даде възможност на жените да говорят публично и „трябва да поеме отговорност за това, което е направил“

 

"Няма оправдание за алкохолизма или агресията ми, само това мога да кажа. От много години съм жесток към себе си и към всички останали. Имам минало за това как съм наранил най-близките си хора. Срам ме е от тази моя история и съжалявам всички, които съм наранил. Не мога да кажа нищо повече ", оправдава се той.

 

Лабъф премина през 12-стъпкова програма за управление на пристрастяването и се срещаше с психотерапевт, но по собствените му думи той никога не сее  възстановил от алкохолизма и не се е отървал от посттравматичното стресово разстройство.

 

Припомнете си, че по-рано актьорът беше задържан няколко пъти по обвинение в нападение и хулиганство, а по-късно твърденията бяха отхвърлени. 

 

През 2015 г. в мрежата се появи видео, в което той удря в лицето бившата си приятелка Миа Гот. По-късно моделът каза, че нападението е станало на многолюдно място, но никой не й е помогнал. 

 

След това непознатите, снимащи с телефоните си звездата от „Трансформърс“, предложи да го качат в колата им за да го закарат. Във видеото той им казва: "Ако бях останал, щях да я убия.".

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати