Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Изумителна Преслава с пореден Инстаграм гаф! Подиграва се с бездомник в мола (снимка)

След жените жертви на домашно насилие сега идват бездомните, какво следва

Понякога фолк певицата Преслава има странна представа за това как трябва да се ползват социалните мрежи констатират нейните последователи в Инстаграм.

След като преди време изпълнителката демонстрира незнание и се пошегува неуместно с арт инсталация посветена на жените жертви на домашно насилие, и загубили живота си при такова, сега жертва на дебелашките й шеги стана бездомник, който се къпе в шадраван в търговски комплекс, видя репортер на LifeOnline.bg.

Наскоро Преслава сподели в Инстаграм кадри на бездомник, който се хигиенизира в един от шадраваните на известен столичен търговски комплекс. Към наистина странната ситуация певицата е добавила и текста „Ох баня, ох кеф“ от известната в зората на чалгата песен.

Ако постъпката може да мине незабележимо споделена от нечий детски профил, то публикувано в профила на така известна личност с множество последователи изглежда непонятно.

За мнозина е озадачаващо защо Преслава не използва влиянието си в мрежата пропагандирайки полезни за обществото каузи, а се занимава с маловажни и безсмислени неща.

Понякога сторитата на Преслава са озадачаващи

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (1)

Как защо? Преси е куха и празна като макарите нейния възлюбен - местен меценат, културен деец и ценител на добрия живот. Преси не е виновна, че тоя е клошар. Щото може като нея да си даде задничето да го напълнят за по-добър живот
12.01.2020 06:15 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза